Η αποκλειστική φροντίδα υψηλής απόδοσης χαρακτηρίζεται από τα έντονα και σε βάθος αποτελέσματα. Η αρχιτεκτονική του δέρματος, με  τις τρεις διαστάσεις του, θεωρείται ολιστική, προκειμένου να ενισχυθεί και να προωθηθεί η λειτουργική αλληλεπίδραση μεταξύ των στρωμάτων του δέρματος.


Η 4D τεχνολογία συνδυάζει τα αποτελέσματα των τριών διαστάσεων του δέρματος με την τέταρτη διάσταση:  τον χρόνο. Ο στόχος είναι μια στοχευμένη βελτίωση της λειτουργίας της δομής του δέρματος πριν ο χρόνος μπορέσει  να αφήσει τα ίχνη του.

Η Premium REVIDERM skindesign 4D συνδυάζει υψηλής απόδοσης τεχνολογία 4D με το σύμπλεγμα δραστικών συστατικών AGF, φόρμουλα κατά της γλυκοζυλίωσης. Αυτό είναι ενσωματωμένο στην, παρόμοια με το δέρμα, βάση DMS κρέμας- μαζί με  εκλεπτυσμένες μυρωδιές όπως λάδι αργκάν και πρωτεΐνες μεταξιού. Η δύναμη, η προστασία,η διατήρηση του περιγράμματος και η δομή του δέρματος είναι η συνταγή για την διατήρηση του περιγράμματός του δέρματος. Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της πολύτιμης φροντίδας του δέρματος μπορείτε να τα δείτε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού