Η REVIDERM skintelligence βασίζεται στα πιο πρόσφατα αποτελέσματα της έρευνας από το state-of-the-art δερματολογία και την κοσμετολογία. Σε συνεργασία με διεθνείς ερευνητικές ομάδες, επιλέχτηκαν μόνο δοκιμασμένα ενεργά συστατικά, που έχουν ενσωματωθεί σε καινοτόμο σκευάσματα.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=AARD1KZiOpM{/youtube}

Η σταθερή ποιότητα των ελέγχων για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια, εγγυώνται την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων. Κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες συντονισμού του δέρματος, ιδιαίτερα μετά τη χρήση του μικροδερμοαπόξεση REVIDERM SkinPeeler. Όλα τα δέρμο-καλλυντικά προϊόντα από το σύστημα REVIDERM είναι απαλλαγμένα από συστατικά και συντηρητικά που έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν αλλεργίες και ερεθισμούς. Δεν είναι μόνο τα ορατά σημάδια της γήρανσης του δέρματος που έχουν καταπολεμηθεί αποτελεσματικά. Οι αιτίες για τη διαδικασία της γήρανσης καταπολεμιούνται σε ένα πρώιμο στάδιο. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η βέλτιστη συγκέντρωση των δραστικών ουσιών με συνέπεια τα καλυτέρα ορατά αποτελέσματα. Τα υψηλά επίπεδα της συμβατότητας με βιολογικά ενεργά συστατικά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα και η βαθιά διείσδυση των συστατικών εγγυάται επιτύχεις λύσεις στο δέρμα. Μπορείτε να βρείτε μια σύντομη περιγραφή του καθενός από τα προϊόντα εδώ, ταξινομημένα ανά ομάδα.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ REVIDERM Η δύναμη της ομορφιάς. Το ζωντανό δέρμα είναι η πηγή της μακροχρόνιας ομορφιάς. Εμπνευστήκαμε από τη μοναδική σύνθεση του δέρματος και βασιζόμενοι στις ιδιότητες του, η REVIDERM, ήδη από το 1986, συνδυάζει τις αποτελεσματικές εξερευνήσεις των συστατικών με τις γνώσεις της σύγχρονης δερματολογίας. Με μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια δημιουργήσαμε μια κάβα ομορφιάς μέσα από την οποία η φροντίδα της REVIDERM μετατρέπεται σε πηγή νεότητας για την επιδερμίδα σας. Η φιλοσοφία της REVIDERM βασίζεται στην ενεργοποίηση των μηχανισμών αναζωογόνησης του δέρματος σας και την μακροπρόθεσμη διατήρησή τους. Με αυτόν τον τρόπο εναρμονίζεται η σύγχρονη επιστήμη με την δύναμη της φύσης. Βυθιστείτε σε μια νέα διάσταση φροντίδας και νιώστε ένα συναίσθημα ανανέωσης στην επιδερμίδα σας με την REVIDERM. Νοιώστε την δύναμη της ομορφιάς!!

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού