Τι είναι?

Ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής με τη βέλτιστη βιοδιαθεσιμότητα στοχεύουν στις ανάγκες της επιδερμίδας.

Συγκεκριμένα:

Τα Ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής είναι μόνο ουσίες που βρίσκονται τόσο στα τρόφιμα όσο και στο σώμα μας φυσικά. Πολλά από αυτά τα θρεπτικά συστατικά δεν μπορεί να τα παράγει ο οργανισμός μας. Πρέπει να τα εισάγουμε στον οργανισμό  τακτικά με τα τρόφιμα ή ως συμπληρώματα διατροφής.

 

Ορθομοριακή Διατροφή

Η νέα επαναστατική επιστημονική μέθοδος ολοκληρωμένης αποτοξίνωσης, θρέψης και ανανέωσης του οργανισμού.

Ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής με τη βέλτιστη βιοδιαθεσιμότητα στοχεύουν στις ανάγκες της επιδερμίδας (Τα Ορθομοριακά συμπληρώματα διατροφής είναι μόνο ουσίες που βρίσκονται τόσο στα τρόφιμα όσο και στο σώμα μας φυσικά. Πολλά από αυτά τα θρεπτικά συστατικά δεν μπορεί να τα παράγει ο οργανισμός μας. Πρέπει να τα εισάγουμε στον οργανισμό  τακτικά με τα τρόφιμα ή ως συμπληρώματα διατροφής.)

Τι είναι η Ορθομοριακή Διατροφή?

 

Η Ορθομοριακή Διατροφή είναι η νέα επιστημονική και ολοκληρωμένη μέθοδος θρέψης και αποτοξίνωσης των κυττάρων του οργανισμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο την ουσιαστική πρόληψη και θωράκιση του οργανισμού εναντίον όλων των ψυχοσωματικών παθήσεων αλλά και εξαφάνιση πολλών παθολογικών συμπτωμάτων που ίσως έχουν ήδη εμφανισθεί.

Τι σημαίνει η λέξη “Ορθομοριακή”?

 

Ο δύο φορές νομπελίστας LinusPauling στην δεκαετία του 1960 πρότεινε τον όρο «ορθό μόριο» για να περιγράψει τα σωστά-ορθά, χημικά-μόρια που είναι τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται καθημερινά τα κύτταρα μας για να λειτουργούν σε κατάσταση υγείας. Αυτά είναι οι βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, προβιοτικά, ένζυμα, αμινοξέα, ωμέγα λιπαρά οξέα, σύνθετοι υδατάνθρακες, αντιοξειδωτικά και χιλιάδες φυτοθρεπτικά που πρέπει να παίρνουμε στην σωστή μορφή και σωστές ποσότητες από την διατροφή μας καθημερινά

 

Τα αίτια των παθήσεων είναι κυρίως ορθομοριακής προέλευσης?

Ο Pauling αλλά και πολλοί άλλοι κορυφαίοι επιστήμονες του 20ου αιώνα διαπίστωσαν μέσα από τις έρευνες τους ότι η σύγχρονη τοξινωμένη, βιομηχανοποιημένη και θρεπτικά υποβαθμισμένη τροφή όχι μόνο δεν θρέφει τα κύτταρα μας αλλά τα απογυμνώνει και από πολλά πολύτιμα ορθά-μόρια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την βαθμιαία αυξανόμενη κυτταρική δυσλειτουργία που αρχίζει να εμφανίζεται ως παθολογικά συμπτώματα, έλλειψη ενέργειας, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, παχυσαρκία, δερματοπάθειες, νευροφυτικές και ορμονικές διαταραχές και εκφυλιστικές παθήσεις που εσφαλμένα ονομάζονται «αρρώστιες» και «νόσοι». Όσο μεγαλύτερη είναι η κυτταρική δυσλειτουργία τόσο πιο έντονα τα παθολογικά συμπτώματα. Έτσι οι έρευνες του Pauling και των άλλων επιστημόνων επιβεβαιώνουν τον Ιπποκράτη που προέτρεπε «η τροφή να είναι το φάρμακο μας» και τον Γαληνό που πρότεινε «Δεν υπάρχουν ασθένειες, μόνο επίπεδα υγείας». Δηλαδή επίπεδα κυτταρικής λειτουργίας.

Πώς επιτυγχάνει τα εκπληκτικά της αποτελέσματα?

 

Χρησιμοποιεί επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους και πρωτοποριακά ορθομοριακά προϊόντα. Τα ορθομοριακά προϊόντα είναι τα μόνα εγκεκριμένα ως αποτελεσματικά για την σωστή θρέψη και αποτοξίνωση των κυττάρων του οργανισμού. Κανένα απλό βιομηχανοποιημένο σκεύασμα και συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο δεν είναι εγκεκριμένο ως ορθομοριακό, δεν μπορεί να είναι το ίδιο αποτελεσματικό.

Η σωστή και ολοκληρωμένη κυτταρική θρέψη και αποτοξίνωση του οργανισμού δεν είναι απλή υπόθεση διότι υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να ξεπερασθούν.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού