REVIDERM SkinNeedler

 WELCOME TO THE (R)EVOLUTION OF MICRONEEDLING

 

Kαθώς μεγαλώνουμε ο κύκλος αναγέννησης του δέρματος μας, επιβραδύνεται.

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να επιταχύνετε τη διαδικασία αυτή και πάλι;

 

Δώστε στο δέρμα σας την ευκαιρία να ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ. 

Το SkinNeedler ξεχωρίζει για την καινοτόμα προσέγγιση του ως προς την αντιγήρανση. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα διάφορων μεθόδων αλλά χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς του ίδιου του δέρματος για να βελτιώσει την ποιότητα του. Μια ολοκληρωμένη θεραπεία με το SkinNeedler έχει κοινά χαρακτηριστικά με το Botox, την Μεσοθεραπεία και το Laser με την διαφορά ότι ο σκοπός της θεραπείας είναι να βοηθήσει στην αναγέννηση και την αυτοθεραπεία του δέρματος. To δέρμα αναπλάθεται φυσικά, γίνεται πιο υγιές και νεανικό. Το REVIDERM  SkinNeedler αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα της Αισθητικής θέτοντας ως στόχο την πραγματική και συνολική βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και όχι την κάλυψη των ελαττωμάτων του.

 

Το REVIDERM SkinNeedler σας βοηθά να εξαπατήσετε τον ΧΡΟΝΟ. 

Για την REVIDERM, το μυστικό για νεανική, λαμπερή επιδερμίδα είναι να αντιμετωπίζεις το δέρμα ως σύνολο. Όντας ειδικός στις ολοκληρωμένες λύσεις φροντίδας του δέρματος, η REVIDERM ανέπτυξε το SkinNeedler, την πρώτη, απροσδόκητα σχεδόν ανώδυνη, ακριβή και υψηλά αποτελεσματική μέθοδο για την μείωση των ρυτίδων, την σύσφιξη και την βελτίωση της όψης του δέρματος, την σμίκρυνση των πόρων και την θεραπεία ουλών.

Για περισσότερο από μια δεκαετία, το Microneedling θεωρείται το μυστικό όπλο ανάμεσα στις τεχνικές αντιγήρανσης για την θεραπεία εμφανών προβλημάτων στο δέρμα. Σήμερα τα μοναδικά του αποτελέσματα το κάνουν αδύνατο να φανταστούμε την επαγγελματική δερμο-κοσμετολογία χωρίς αυτό.

Με τεχνολογία νέας γενιάς, η REVIDERM θέτει τα πρότυπα του Microneedling. Συνεχής έρευνα και ανάπτυξη εξασφαλίζουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, υψηλά επίπεδα ικανοποίησης και ασφάλεια. Η θεραπεία βελτιώνει σημαντικά την δομή και τις λειτουργίες του δέρματος ενώ αυξάνει αισθητά την διατήρηση της ενυδάτωσης και την ελαστικότητα 

 

Η ομορφιά απαιτεί απόλυτη ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

Το Microneedling χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας του σώματος για να δημιουργήσει δέρμα νεότερο, με ομοιόμορφη όψη. Micro-fine βελόνες διατρυπούν το δέρμα με απόλυτη ακρίβεια κάνοντας μικροσκοπικά και στοχευμένα τρυπήματα τα οποία διεγείρουν τις διαδικασίες αναγέννησης του ίδιου του δέρματος.  Τα τρυπήματα αυτά αυξάνουν την δημιουργία νέων θεμελιωδών συστατικών στοιχείων όπως υαλουρονικό οξύ, ελαστίνη και κολλαγόνο το οποίο είναι απαραίτητο για την διατήρηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας.  

 

 

Μια σειρά δέκα βελόνων για μια σειρά ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ

Η εκπλεπτυσμένη τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στο SkinNeedler παρέχει έναν απλό, ακριβή και υψηλά αποτελεσματικό τρόπο θεραπείας για όλες τις περιοχές του προσώπου αλλά και για το σώμα. Άλλες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται ως σήμερα μπορεί να βλάψουν σοβαρά το δέρμα χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο ή το εμποδίζουν να απελευθερώσει την αποδοτικότητα του. Οι Micro-fine βελόνες έχουν έξυπνα διαρυθμιστεί σε μια σειρά των δέκα, κάνοντας το REVIDERM SkinNeedler πιο ευφυές.Αυτή η νέα διαρύθμιση εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια διείσδυσης και μια θεραπεία η οποία είναι απόλυτα στοχευμένη, ελάχιστα επεμβατική και σχεδόν ανώδυνη. Αντικαθιστώντας απαρχαιωμένες μεθόδους, όπως τα dermarollers και dermapens, το SkinNeedler είναι ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό. Eνα ακόμη πλεονέκτημα του SkinNeedler είναι ότι ενδυναμώνει την ικανότητα του δέρματος να απορροφά τα ενεργά, αντιγηραντικά συστατικά τα οποία μπορούν να διεισδύουν βαθιά μέσα στους ιστούς.

 

Άμεσα Αποτελέσματα

-Tο δέρμα γίνεται πιο σφιχτό και απαλό

-Η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή και λαμπερή

-Το δέρμα έχει πιο ομοιόμορφη όψη

 

Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα

-Η επιδερμίδα ενδυναμώνεται και αυξάνεται το πάχος της

-Η ικανότητα διατήρησης της ενυδάτωσης βελτιώνεται

-Περιοχές που έχουν υποστεί δομικές βλάβες επιδιορθώνονται

-Οι ίνες κολλαγόνου επιδιορθώνονται 

 

 

Πριν και μετά από 6 θεραπείες

Πριν την 2η Θεραπεία και πριν την 6η θεραπεία

 

Σταδιακή βελτίωση του δέρματος μετά το τέλος της θεραπείας

 Πριν την 1η Θεραπεία και πριν την 6η θεραπεία

 

 

Είναι καιρός να κάνετε τον χρόνο να δουλέψει για ΕΣΑΣ 

Για να εξασφαλίσει ότι η μέθοδος SkinNeedler λειτουργεί τέλεια σε συνδυασμό με άλλα παρασκευάσματα, η REVIDEM ανέπτυξε πιστοποιημένες φόρμουλες, όπως η REVIDERM Contour Lift Formula και η REVIDERM Neuro Sensitive Formula ειδικά για την θεραπεία Microneedling. Αυτές οι υψηλά ενεργές φόρμουλες  περιέχουν βιομιμητικά πεπτίδια τα οποία διεγείρουν και εντείνουν την αναγέννηση του δέρματος. Οι ρυθμιστικοί μηχανισμοί και τα ρυθμιστικά μόρια του ίδιου του δέρματος χρησιμοποιήθηκαν ως μοντέλα για να αναπτύξουν την HIGHLY ACTIVE FORMULA. Κάθε serum αποτελείται από ένα βασικό ενεργό συστατικό το οποίο είναι ικανό να απελευθερώνει στοχευμένα την δράση του στο δέρμα. Οι ενεργές αυτές φόρμουλες επιλέγονται σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος και διεισδύουν βαθιά στο δέρμα με την βοήθεια του SkinNeedler.

 

 

REVIDERM SkinNeedler 

ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ.

ΠΙΟ ΗΠΙΟ.

ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.

 

 

 

 

Την εφαρμογή του SkinNeedler κάνει η  Αισθητικός και Medical Beauty Trainer Maria Dinapogia. 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε τον χώρο μας.

www.revidermgreece.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού