Από την ίδρυση μας βασιζόμαστε στον ιδανικό συνδυασμό εφαρμοσμένων θεραπειών και αποτελεσματικών προϊόντων φροντίδας. Και τα δύο βασίζονται στις αυστηρές αρχές της βιομιμητικής, η οποία βασίζεται με την σειρά της στη φυσιολογία του δέρματός σας. Οι όμοιες με αυτές του δέρματος, διαδικασίες και  προϊόντα έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις διαδικασίες και τα δομικά στοιχεία του δέρματος, έτσι οδηγούν στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και την υψηλότερη συμβατότητα. Για παράδειγμα, χάρη στην αποδεδειγμένα αποτελεσματική μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM, το δέρμα απελευθερώνεται από κατεστραμμένα κύτταρα και υπολείμματα και στη συνέχεια ανοικοδομείται με στοχευμένο τρόπο με ελλείποντα ενεργά συστατικά. Συνειδητά ενεργούμε χωρίς πρότυπα προγράμματα, αλλά εξετάζουμε κάθε ανάγκη δέρματος ως μοναδική. Κάθε δέρμα έχει τις δικές  του ανάγκες φροντίδας.

 

1.     Skinalyze

Μηχανικά υποβοηθούμενη ανάλυση δέρματος

Κάθε δέρμα είναι τόσο ξεχωριστό όσο το άτομο γύρω του. Για να κατανοήσουμε τις ανάγκες του δέρματος, κάθε θεραπεία απαιτεί μια επαγγελματική ανάλυση δέρματος, η οποία καθορίζει τα περαιτέρω βήματα θεραπείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.     Skin treatments

Επιλογή της καλύτερης ατομικής θεραπείας

Για να φέρουμε το δέρμα στη βέλτιστη κατάσταση, εμείς στην REVIDERM βασιζόμαστε στον τέλειο συνδυασμό τεχνολογίας και προϊόντων φροντίδας – φυσικά όλα από μια πηγή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.     Skinfish

Τέλειο φινίρισμα

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ολοκληρώνουμε κάθε θεραπεία με το τέλειο φινίρισμα – το mineral cosmetics μας, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση απευθείας μετά από θεραπείες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού