Γλυκοζυλίωση και Γήρανση 


Εκτός των γνωστών αιτίων της γήρανσης ένας βασικός παράγοντας της είναι η γλυκοζυλίωση. Ο όρος αυτός αναφέρεται στην μη ενζυματική βιοχημική αντίδραση που πραγματοποιείται όταν το σάκχαρο είναι αυξημένο στο αίμα και δεσμεύεται στις πρωτεΐνες και τα λιπίδια. Τα αυξημένα επίπεδα γλυκοζυλίωσης μπορεί να οδηγήσουν στην παραγωγή προϊόντων προηγμένης γλυκοζυλίωσης (AGEs) τα οποία όταν παραμένουν για αρκετές βδομάδες στο σώμα δεσμεύονται και σε άλλες πρωτεΐνες και παραμένουν για χρόνια στους ιστούς.

 

 

Τα AGEs είναι οξειδωτές και συνδέονται γενικότερα με αρκετές χρόνιες παθήσεις που εμφανίζονται κατά την διάρκεια της γήρανσης όπως η νόσος του Alzheimer, καρδιαγγειακές νόσοι, εγκεφαλικό επεισόδιο, ενδοκυτταρικές βλάβες, απόπτωση, καταρράκτης, μειωμένη μυική λειτουργία κλπ. Διαβρώνουν το σώμα μας με τον ίδιο τρόπο που η σκουριά καταστρέφει το μέταλλο. Η οξείδωση εξαντλεί τα φυσικά μας αποθέματα αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι οι ουσίες που μπορούν να εξουδετερώσουν τις διαβρωτικές επιδράσεις των AGE. 

 

Τα AGEs επιταχύνουν την διαδικασία της γήρανσης. Προκαλούν ανεπαίσθητη οξείδωση των ιστών και φλεγμονή που επιβαρύνει αργά τα κύτταρα και τους ιστούς μας. Έτσι το δέρμα χάνει την νεανική του όψη, γίνεται ξηρό και εμφανίζει ρυτίδες. Επιπλέον επιβραδύνουν την επούλωση. Οι ερευνητές έχουν ήδη αποδείξει ότι τα AGEs προκαλούν γήρανση χρησιμοποιώντας διαφορετικούς αναστολείς AGE. Διαπίστωσαν ότι η παρεμπόδιση του σχηματισμού AGEs ή η μείωση των επιπέδων τους στα πειραματόζωα προλαμβάνει ή επιβραδύνει τη γήρανση.

 

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα η REVIDERM έχει αναπτύξει ένα concept υψηλής απόδοσης και τεχνολογίας. Η High Performance σειρά λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα γήρανσης  και σε όλα τα στρώματα του δέρματος. Καινοτόμος: εμποδίζει τη γλυκοζύλιωση των ιστών και διαλύει τα υπάρχοντα σάκχαρα. Το δέρμα παραμένει ελαστικό και εύκαμπτο, οι ρυτίδες λειαίνουν ορατά και το περίγραμμα του προσώπου γίνεται σφριγηλό. Επιπλέον η REVIDERM δημιούργησε την δυνατότητα μέγιστης εξατομίκευσης για τέλειο αποτέλεσμα μέσω ειδικών ορών και ελιξιρίων * με σύνθεση σχεδιασμένη ειδικά για το κάθε άτομο χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα συστατικά που προσαρμόζονται με ακρίβεια στις τρέχουσες ανάγκες του δέρματος.

* Διατίθεται μόνο από τον γιατρό σας

 

DAY CREAM

NIGHT CREAM

 

EYE CREAM

 

NECK AND DECOLETTE

EXPRESS LIFTING MASK

PRE INFUSE SERUM

INDIVIDUAL SERUM

 

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή την  Medical Beauty Expert της REVIDERM GREECE Maria Dinapogias για την κατάλληλη φροντίδα για το δέρμα σας.

 

 

Aποτέλεσμα 20′ μετά την εφαρμογή της Express Lifting Mask. Έχει προηγηθεί μικροδερμοαπόξεση με το REVIDERM SkinPeeler

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού