Τα πλεονεκτήματα των αντηλιακών προϊόντων είναι πλέον γνωστά και χάρη στην συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση έχουν γίνει απαραίτητο εφόδιο για την παραλία ενός μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού. Έχοντας λοιπόν θέσει ως δεδομένη την χρήση αντηλιακής προστασίας ερχόμαστε σε ένα νέο ζήτημα. Γίνεται σωστά η εφαρμογή της;

 

Τα περισσότερα αντηλιακά της αγοράς η εφαρμόζονται τουλάχιστον 20 λεπτά πριν εκτεθείτε στον ήλιο οπότε είναι σημαντικό να προνοήσετε. Αντίθετα όλα τα αντηλιακά REVIDERM  προστατεύουν αμέσως μετά την εφαρμογή.

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέχετε είναι η ποσότητα η συχνότητα. Φροντίστε να τοποθετείτε αρκετή ποσότητα με ομοιόμορφη επάλειψη και να ανανεώνετε συχνά. 

Το βασικό όμως λάθος πολλών γυναικών συμβαίνει όταν μαζί με το αντηλιακό πρέπει να εφαρμόσουν και την κρέμα ημέρας που έχει ήδη SPF. Η κρέμα ημέρας εφόσον έχει δείκτη προστασίας SPF πρέπει να τοποθετείται πριν το αντηλιακό εάν αυτό έχει φυσικά φίλτρα. Σε περίπτωση που τα φίλτρα χημικά δεν  έχει και τόση σημασία. 

Φυσικά φίλτρα αποτελούνται από ανόργανες ενώσεις συστατικών ορυκτής προέλευσης –για το λόγο αυτό αποκαλούνται και ορυκτά φίλτρα- όπως είναι το διοξείδιο του τιτανίου και το οξείδιο του ψευδαργύρου.  Με την επάλειψη τους στο δέρμα λειτουργούν σαν καθρέπτες αντανακλώντας την υπεριώδη ακτινοβολία. 

Τα χημικά φίλτρα είναι συνδυασμοί άχρωμων οργανικών ενώσεων με βάση τον άνθρακα έτσι ώστε να προσφέρουν προστασία ευρέος φάσματος. Δρουν μέσω μιας χημικής αντίδρασης, απορροφούν την υπεριώδη ακτινοβολία, την μετατρέπουν σε υπέρυθρη (χαμηλότερης ενέργειας) και στη συνέχεια την απελευθερώνουν σαν θερμότητα, εμποδίζοντας έτσι τις ακτίνες UV να εισχωρήσουν στο δέρμα.

Εμείς συνιστούμε την τοποθέτηση του αντηλιακού ως τελευταία στρώση ανεξάρτητα με το είδος των φίλτρων έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε σίγουρη προστασία. 

Αντηλιακό

ON TOP SKIN SHIELD 10 SPF

Το On Top Skin Shield είναι χαμηλής προστασίας αντηλιακό προσώπου με δείκτη SPF 10. Είναι oil free και δεν περιέχει γαλακτωματοποιητές, αρωματικές ουσίες και χρωστικές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με οποιοδήποτε προϊόν καθημερινής φροντίδας και απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος. Γι αυτό τον λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προβληματικά ή ευαίσθητα δέρματα, δέρματα με ελαφρές αλλεργίες αλλά και μετά από θεραπείες όπως laser, χημικά peeling κλπ. Το τριπλό σύστημα πρόληψης είναι μοναδικό: 1. Φωτο-σταθερά φίλτρα και ένα ειδικό σύμπλεγμα υπέρυθρης προστασίας από το UV και την υπέρυθρη ακτινοβολία. 2.Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες. 3. Προλαμβάνει την φωτοδερματίτιδα.

 

DAILY SUN SCREEN 20SPF

Ελαφρύ, ρευστό αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF20, προστατεύει απευθείας μετά την εφαρμογή του από την υπεριώδη αλλά και από την υπέρυθρη ακτινοβολία. Επιπλέον η Βιταμίνη Ε προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες. Είναι ιδανικό ακόμη και για υπερευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει βαθιά το δέρμα κατά την διάρκεια της έκθεσης του στον ήλιο. Απορροφάται απευθείας και δεν κολλάει. Έχει τριπλή δράση καθώς ενυδατώνει, καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα.

Το Daily Sun Screen SPF20 περιέχει ένα καινοτόμο σύστημα φίλτρων: ευρυζωνικά φωτοσταθερά φίλτρα και ένα υψηλής τεχνολογίας σύμπλεγμα το οποίο προστατεύει το δέρμα από την υπέρυθρη ακτινοβολία.

 

 

 

SOLAR SKIN SHIELD  SPF30

Το Solar Skin Shield με δείκτη SPF30 είναι μια μοναδική δερμοκαλλυντική φόρμουλα αντηλιακής προστασίας η οποία συνδυάζει την προστασία του δέρματος με την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης. Δεν περιέχει γαλακτοματοποιητές και χρωστικές ουσίες ή αρώματα. Γι’αυτον τον λόγο είναι εξαιρετικό για ερεθισμένα ή υπερευαίσθητα δέρματα, με φωτοαλλεργία όπως φωτοδερματίτιδα (Mallorca acne) ή μετά από ιατρικές θεραπείες όπως laser, χημικό peeling κ.α.

 

ΤΡΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ:

 

1.Υψηλή προστασία από υπεριώδη και υπέρυθρη ακτινοβολία μέσω των καλά διασκορπισμένων χρωστικών και των φωτο-σταθερών φίλτρων. Προστατεύει απευθείας μετά την εφαρμογή.

 

2. “Προστάτης Κολλαγόνου”, δρα ενάντια στην πρόωρη μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας. Αυτό προλαμβάνει βλάβες στους συνδετικούς ιστούς.

 

3. Προλαμβάνει την φωτοδερματίτιδα (Mallorca Acne) καθώς δεν περιλαμβάνει γαλακτοματοποιητές

 

INVISIBLE SUN OIL SPRAY SPF50

Η καινοτόμος φόρμουλα προστασίας από τον ήλιο με βιταμίνη Ε προλαμβάνει τις δερματικές και κυτταρικές βλάβες που σχετίζονται με τον ήλιο. Προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Η φόρμουλα προστασίας από τον ήλιο περιέχει φίλτρο ευρέος φάσματος UVA / UVB και καινοτόμο υπέρυθρη τεχνολογία. Η βιταμίνη Ε προστατεύει τα κύτταρα και προάγει την αντιοξειδωτική δράση. Η ελαφριά, λιπαρή φόρμουλα απορροφάται γρήγορα και είναι εξαιρετικά απαλή, ακόμη και για το υπερευαίσθητο δέρμα επιρρεπές στην ακμή της Μαγιόρκα και τις αλλεργίες. Το αποτέλεσμα: Το δέρμα προστατεύεται αξιόπιστα από τη γήρανση που σχετίζεται με τον ήλιο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@revidermgreece.gr.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού