Τι είναι το REVIDERM SkinNeedler;

 

Η REVIDERM, ηγέτης στην Ιατρική Αισθητική, καινοτομεί και παρουσιάζει το SkinNeedler, την κορυφαία συσκευή για την αποτελεσματικότερη απόδοση του microneedling. Η υπεροχή του σε σχέση με αντίστοιχες συσκευές έγκειται στον μοναδικό σχεδιασμό της κεφαλής με εννιά microfine(όση η διάμετρος μιας τρίχας) βελόνες σε σειρά. Έτσι παραμένει εξαιρετικά ήπιο με το δέρμα ελαχιστοποιώντας οποιαδήποτε αίσθηση ενόχλησης.

Ταυτόχρονα η μοναδική κεφαλή του SkinNeedler αποτρέπει το φαινόμενο του φακίρη ένα αποτέλεσμα που είναι αναπόφευκτο με άλλες συσκευές.

Λόγω λοιπόν του σχήματος των συσκευών αυτών έχουμε ανομοιόμορφη διάτρηση, οι βελόνες διεισδύουν σε διαφορετικό βάθος μεταξύ τους τραυματίζοντας σε μεγαλύτερο βαθμό το δέρμα και ελαττώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Μόνο οι microfine βελόνες σε σειρά της κεφαλής του SkinNeedler επιτυγχάνουν αυτόνομη και ομοιόμορφη διείσδυση των βελόνων και πραγματικό βάθος διάτρησης. Το δέρμα δεν τραυματίζεται παραπάνω από το απαραίτητο για την διέγερση της επούλωσης και τα κανάλια που δημιουργούνται είναι εντελώς αόρατα στην ματιά (δεν υπάρχει η όψη γαζώματος στο δέρμα).

 

 

Το φαινόμενο του Φακίρη

Με το πέρασμα των ετών από τις πρώτες συσκευές microneedling διαπιστώνουμε αρκετές διαφοροποιήσεις ως προς την κατασκευή και τον σχεδιασμό των συσκευών. Επίκεντρο των διαφοροποιήσεων αυτών αποτέλεσε η κεφαλή/χειρολαβή των μηχανημάτων. Με στόχο λοιπόν την καλύτερη διείσδυση, βλέπουμε συσκευές με κυλινδρικό σχήμα όπως τα rollers αλλά και συσκευές με κυκλικό ή ακόμα και τετράγωνο σχήμα κεφαλής όπως τα pens ή τα guns. 

Παρά τον διαφορετικό τους σχεδιασμό, όλες οι συσκευές είχαν ένα κοινό ελάττωμα: λόγω κατασκευής δεν επιτυγχάνουν ομοιόμορφη διείσδυση με αποτέλεσμα να δημιουργείται το φαινόμενο του φακίρη.

 

Ως γνωστόν οι φακίρηδες ξάπλωναν σε κρεβάτια από καρφιά χωρίς αυτά να τους τραυματίζουν. Καθώς το βάρος τους μοιραζόταν ομοιόμορφα πάνω στην μεγάλη επιφάνεια δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί διάτρηση.

 

Το ίδιο συμβαίνει και με τις κεφαλές των συσκευών microneedling, πιέζουν το δέρμα αλλά λόγω του σχήματος τους η διάτρηση είναι μειωμένη και ανομοιόμορφη. Οι βελόνες δεν έχουν την δυνατότητα να διεισδύσουν αυτόνομα έτσι έχουμε περιορισμένα αποτελέσματα.

 

 

Ήπιο, ακριβές και αποτελεσματικό

Η θεραπεία διαρκεί περί τα 50′ συνολικά, τα 10′ από αυτά αποτελούν την διαδικασία του needling. Ξεκινάμε με τον ενδελεχή καθαρισμό του δέρματος με το REVIDERM Cleansing Milkή Purifying Gel ανάλογα με τον τύπο δέρματος, συνεχίζουμε με τα δύο ενζυμικά peeling της REVIDERM, κάνουμε την διάτρηση απλώνοντας παράλληλα στο δέρμα τις ειδικές για microneedling φόρμουλες της REVIDERM και τελειώνουμε με την ειδικά σχεδιασμένη για την θεραπεία μάσκα REVIDERM Silver Detoxifying Mask. Πραγματοποιούνται συνολικά 6 θεραπείες ανά 2 βδομάδες.

 

Να τονίσουμε ότι η κορύφωση των αποτελεσμάτων έρχεται 3,5 μήνες μετά την 6η εφαρμογή και διάρκεια 9 με 12 μήνες. Συνιστούμε μια μεμονωμένη επαναληπτική συνεδρία μια φορά τον χρόνο για να διατηρούμε το αποτέλεσμα.

 

 

Ποιές είναι οι ενδείξεις εφαρμογής του;

Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες που καλύπτουν τις ατέλειες το SkinNeedler έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να ελαχιστοποιεί τις δυσλειτουργίες του δέρματος και τα σημάδια της γήρανσης.  Έτσι πρακτικά ρυθμίζει την λειτουργία του δέρματος με αποτέλεσμα να το βελτιώνει μακροπρόθεσμα.

Το SkinNeedler δρα εξαιρετικά αποτελεσματικά για την θεραπεία αλλά και την πρόληψη των ατροφικών ουλών, η όψη τους βελτιώνεται και το βάθος τους ελαχιστοποιείται.

Οι αντιγηραντικές ιδιότητες της θεραπείας εξασφαλίζουν την ορατή μείωση των ρυτίδων αλλά και την επιτυχή πρόληψη εμφάνισης νέων. Επιπλέον αντιμετωπίζει την χαλάρωση του δέρματος και κατά συνέπεια βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Eνα ακόμη πλεονέκτημα του SkinNeedler είναι ότι ενδυναμώνει την ικανότητα του δέρματος να απορροφά τα ενεργά, αντιγηραντικά συστατικά τα οποία μπορούν να διεισδύουν βαθιά μέσα στους ιστούς.

 

Πως λειτουργεί η θεραπεία REVIDERM SkinNeedling;

Πριν από όλα είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσουμε το test ερεθισμού το οποίο πρέπει να προηγείται της πρώτης θεραπείας τουλάχιστον ένα εικοσιτετράωρο. Ουσιαστικά εξετάζουμε την διάρκεια του ερεθισμού κάνοντας μια μικρή εφαρμογή needling   στον πήχη του χεριού. Όση ώρα διαρκέσει ο ερεθισμός στο χέρι θα διαρκέσει και στο πρόσωπο.

Όπως κάθε θεραπεία REVIDERM έτσι και το SkinNeedlingαποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία.

Ξεκινάμε με την συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ερωτήσεων λαμβάνουμε το σχετικό ιατρικό ιστορικό και πραγματοποιούμε διάγνωση δέρματος. Στην συνέχεια αφού αφαιρέσουμε το μακιγιάζ και καθαρίσουμε διεξοδικά το δέρμα προχωράμε στα ενζυμικά peeling. Αμέσως μετά την αφαίρεση των peeling έχουμε ένα δέρμα πλήρως προετοιμασμένο για το needling. Έτσι επιλέγουμε την κατάλληλη formulaκαι ξεκινάμε την διάτρηση η οποία διαρκεί περίπου 10 λεπτά.

Πριν ολοκληρώσουμε την θεραπεία εφαρμόζουμε εξειδικευμένα προϊόντα που θα ανακουφίσουν και θα καταπραΰνουν το δέρμα. Μετά το πέρας της θεραπείας ο ερεθισμός κυμαίνεται από μια απλή ροδαλότητα έως μια ερυθρότητα σαν να μας ‘άρπαξε’ λίγο ο ήλιος.

Οι συνεδρίες για την ολοκλήρωση της θεραπείας είναι ακριβώς 6 και πραγματοποιούνται ανά 15 ημέρες. Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου μία ώρα.

Οι πρώτες 3 μέρες είναι εξαιρετικά σημαντικές για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αποθεραπεία του δέρματος. Γι’αυτόν τον λόγο η REVIDERM έχει κατασκευάσει ένα kit με τρία ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα τα οποία αποτελούν την ιδανική επιλογή για την φροντίδα του δέρματος τις πρώτες αυτές μέρες που το δέρμα είναι περισσότερο ευαίσθητο και πρέπει να προστατευθεί από την διεπιδερμική απώλεια νερού και τις ακτίνες UV.

H σωστή επιλογή ενεργών συστατικών και η υψηλής ποιότητας προστασία από τον ήλιο προωθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα της θεραπείας. Το kit αυτό παρέχεται δωρεάν με την έναρξη των συνεδριών SkinNeedling.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@revidermgreece.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού