SMOOTH_SKIN_treatment.jpg

 

ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΟ ΔΕΡΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ – REVIDERM SMOOTHING AHAs

 

 Επιτέλους βελούδινο δέρμα χωρίς πόρους και τραχύτητα! Συχνά νομίζουμε ο βασικός λόγος που το δέρμα του προσώπου δεν δείχνει όπως θα θέλαμε είναι οι ρυτίδες και τα σπυράκια. Οι πόροι και το μέγεθος τους καθορίζονται από το DNA μας και είναι απαραίτητοι για την σωστή λειτουργία του δέρματος. Άλλοι παράγοντες που τους επηρεάζουν είναι η ηλικία, το φύλο, η αυξημένη λιπαρότητα και η ηλιακή ακτινοβολία.

Ποια είναι λοιπόν η λύση; Στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε τους πόρους, μπορούμε όμως να τους βελτιώσουμε σημαντικά ώστε να έχουμε συνολικά ένα λειο και απαλό δέρμα. Το μυστικό λοιπόν είναι ο συνδυαστικός καθαρισμός: καθημερινά στο σπίτι με το κατάλληλο για τον τύπο δέρματος σας καθαριστικό και ο τακτικός επαγγελματικός καθαρισμός με δερμοαπόξεση και υπέρηχο. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε ολοκληρωμένη φροντίδα και γρήγορα αποτελέσματα.

 

Μικροδερμοαπόξεση – Πείτε όχι στον ατμό!

Δυστυχώς η μέθοδος καθαρισμού με ατμό εφαρμόζεται ακόμη στις μέρες μας με εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις, ιδίως στα δέρματα με διεσταλμένους πόρους. Αυτό που στην ουσία προκαλεί είναι η χαλάρωση των ιστών με αποτέλεσμα οι πόροι να μεγεθύνονται ακόμη περισσότερο! Επιπλέον χάρη στις υψηλές θερμοκρασίες οι πόροι διαστέλλονται και οι σμηγματογόνοι αδένες παράγουν περισσότερο σμήγμα.

Aντίθετα η επαγγελματική μικροδερμοαπόξεση δρα ήπια και διεξοδικά αφαιρώντας το σμήγμα από τους πόρους χωρίς να τραυματίζει ή να ”τραβά” το δέρμα. Με την μέθοδο αυτή επιτυγχάνουμε πιο λείους και σφιχτούς πόρους, με τακτική εφαρμογή τα αποτελέσματα διατηρούνται μακροπρόθεσμα και η γενικότερη ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται σημαντικά.

Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings – είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης.

Υπέρηχος – Δράση από μέσα προς τα έξω

Ο υπέρηχος όπως και η μικροδερμοαπόξεση με το SkinPeeler, αποτελεί ένα μη επεμβατικό και εντελώς ανώδυνο επαναστατικό σύστημα καθαρισμού και αναζωογόνησης του δέρματος. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, συσφίγγει το δέρμα, αποχρωματίζει τις πανάδες και ρυθμίζει την λιπαρότητα. Διεγείρει τον μεταβολισμό των κυττάρων και δρα αντιγηραντικά.

Οι μηχανισμοί δράσης του υπέρηχου διαχωρίζονται σε 4 κατηγορίες. Αρχικά το θερμική επίδραση, η οποία συνδέεται με την δημιουργία θερμότητας στους βαθύτερους ιστούς, ιδιαίτερα στο κολλαγόνο. Δεύτερον η μηχανική επίδραση, η οποία σχετίζεται με τις υψηλής συχνότητας δονήσεις που κάνουν ένα είδος μικρομασάζ στους ιστούς. Τρίτον η επίδραση της σπηλαίωσης η οποία σχετίζεται με την παραγωγή αμέτρητων σταγονιδίων οξυγόνου από την διαδικασία της δόνησης. Τέταρτον η βιολογική επίδραση η οποία περιλαμβάνει την διαστολή των αγγείων, βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος, sonophoresis, βελτιωμένη λεμφική ροή, χαλάρωση των μυών, μείωση φλεγμονών και ανακούφιση του πόνου.

Οι θεραπείες και τα προϊόντα που ακολουθούν τον υπέρηχο είναι πιο αποτελεσματικά χάρη στον βαθύ καθαρισμό, την απολέπιση αλλά και την βελτίωση της ενυδάτωσης. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των υψηλής συχνότητας δονήσεων οι οποίες διεισδύουν βαθιά στους πόρους και στους θύλακες της τρίχας για να διασπάσει νεκρά κύτταρα, εκκρίσεις και περιττή λιπαρότητα. Επιπλέον ο μεταβολισμός του δέρματος αυξάνεται με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η λεμφική ροή, η οποία με την σειρά της υποστηρίζει την αποβολή όλων των περιττών ουσιών γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

AHAs – Πείτε αντίο στην τραχύτητα

Tα ΑΗΑ fluid και gel αφαιρούν απαλά τα κερατινοκύτταρα και απελευθερώνουν το σμήγμα από το κανάλι του θύλακα με οπτικό αποτέλεσμα σμίκρυνσης των πόρων. Παράλληλα έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και απαλύνουν το δέρμα. Εκτός από το γλυκολικό και το σαλικυλικό οξύ περιέχουν και εκχύλισμα Αυστραλιανού φρούτου και αμυγδαλικό οξύ για ένα βελτιωμένο αποτέλεσμα απολέπισης και επιπλέον ελαχιστοποιουν την φωτογήρανση. Διεγείρουν την διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων του ίδιου του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα λειαίνουν το δέρμα. Είναι ιδανικά ακόμη και για ευαίσθητα δέρματα.

 

! ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν από κάθε θεραπεία REVIDERM πραγματοποιείται συμβουλευτική και διάγνωση δέρματος με διάρκεια 30′. Έτσι εξασφαλίζουμε ασφαλή διαδικασία θεραπείας και άρτιο αποτέλεσμα!

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, επενδύστε στο δέρμα σας.

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Οι θεραπεία REVIDERM Smoothing AHAs είναι εντελώς ανώδυνη και διαρκεί περίπου 90 λεπτά ανά συνερδρία.

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την θεραπεία. Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

Οι θεραπείες υπέρηχου δεν ενδείκνυνται για εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γυναίκες αλλά και σε άτομα με καρδιακά προβλήματα

Πριν από κάθε θεραπεία πραγματοποιούμε συμβουλευτική κατά την οποία κάνουμε διάγνωση δέρματος και λαμβάνουμε ιστορικό. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

 

Η Skin Expert & Medical Beauty Trainer Μαρία Ντιναπόγια προτείνει:

– Τα δέρματα με διεσταλμένους πόρους έχουν ανάγκη από καθημερινό καθαρισμό στο σπίτι με εξειδικευμένα προϊόντα και τακτικό επαγγελματικό καθαρισμό. Η διαδικασία αυτή πρέπει να αποτελεί ρουτίνα εάν επιθυμείτε πραγματικά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Εάν παραλείπετε κάποιο μέρος της διαδικασίας στην ουσία επιτρέπεται τους πόρους να ξαναγεμίζουν με τις αντίστοιχες επιπτώσεις στην υγεία του δέρματος σας αλλά και στην εμφάνιση του.

– Δεν ξεχνάμε ποτέ την λοσιόν! Πέρα από το προίόν καθαρισμού (γαλάκτωμα, gel, αφρό κλπ), ειδικά τα δέρματα με υπερμεγέθεις πόρους πρέπει να εφαρμόζουν την αντίστοιχη λοσιόν. Το βήμα αυτό είναι καθοριστικό για την βελτίωση του δέρματος σας καθώς:

1. συσφίγγει

2. αποστειρώνει

3. καθαρίζει σε βάθος

4. αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και το μακιγιάζ που έχει απομείνει

5. αναζωογονεί και τονώνει εντατικά

6. Σφραγίζει το δέρμα και επαναφέρει το pH του

7. απομακρύνει τα άλατα του νερού από το δέρμα

-Τα AHAs δεν είναι χημικά peeling! Είναι προϊόντα σε μορφή κρέμας ή gel με οξέα φρούτων. Αποτελούν την πρώτη φροντίδα μετά το καλοκαίρι καθώς δεν χρειάζεται να αποφεύγουμε τον ήλιο όπως στην περίπτωση των χημικών peeling. Το σαλυκιλυκό και το πυρογλουταμικό οξύ περιλαμβάνονται στις κρέμες και:

1. φωτίζουν το δέρμα

2. ρυθμίζουν την έκκριση σμήγματος

3. λειαίνουν τους πόρους

4. αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα

5. δεν ξεφλουδίζουν και δεν ερεθίζουν το δέρμα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού