REVIDERM GREECE ACADEMY

Είστε γιατρός ή αισθητικός και πραγματοποιείτε θεραπείες ιατρικής αισθητικής; Το γνωρίζατε ότι μπορείτε να αυξήσετε και να αναβαθμίσετε τις θεραπείες σας εύκολα και άμεσα με μερικά απλά βήματα;

Ανακαλύψτε τα σεμινάρια ιατρικής αισθητικής της REVIDERM GREECE ACADEMY.

H ακαδημία REVIDERM αποτελεί θεμέλιο του προγράμματος υπηρεσιών μας, είναι η βάση για την μακροπρόθεσμη επιτυχία σας στον τομέα της ιατρικής αισθητικής.

Οι medical beauty trainers και marketing & sales experts της REVIDERM GREECE αναλαμβάνουν την εκπαίδευση σας στην δερματολογία, κοσμετολογία και εφαρμογή θεραπειών παράλληλα με την εκμάθηση τεχνικών πώλησης και προώθησης.

Οι δεκάδες ιατροί και αισθητικοί που έχουν περάσει από το πρόγραμμα εκπαίδευσης της ακαδημίας μας είναι η εγγύηση των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχουμε.

Τι μορφή έχουν τα σεμινάρια;

Όλα σεμινάρια εκτός από το Diagnostic αποτελούνται από δύο μέρη: θεωρία και πράξη. Στο θεωρητικό μέρος η Medical Beauty Trainer αναλύει τα επιστημονικά δεδομένα και την μέθοδο της θεραπείας, στο πρακτικό μέρος έχετε την δυνατότητα υπό την καθοδήγηση της να πραγματοποιήσετε μια θεραπεία.

Στα webinars πραγματοποιούμε το θεωρητικό μέρος συμπεριλαμβανομένων των πρωτοκόλλων εφαρμογής, το πρακτικό μέρος πραγματοποιείται απομακρυσμένα με την καθοδήγηση της Medical Beauty Trainer.

Πρακτική Εφαρμογή:

Στην Ακαδημία της REVIDERM GREECE: Την δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου θα πραγματοποιήσετε μια θεραπεία  με τη βοήθεια της Medical Beauty Trainer. Επιπλέον θα λάβετε το Treatment Starter Pack με τα βασικά προϊόντα προετοιμασίας για κάθε θεραπείας.

Online: Μετά την εγγραφή, μερικές μέρες πριν πραγματοποιήσετε το σεμινάριο σας αποστέλλουμε τα προϊόντα που περιλαμβάνει το Treatment Starter Pack. Έτσι μπορείτε να τα δοκιμάσετε και φυσικά να πραγματοποιήσετε μια θεραπεία στον χώρο σας κατά τη διάρκεια του Zoom meeting με τη βοήθεια της Medical Beauty Trainer.

Πως επιλέγω το κατάλληλο σεμινάριο για εμένα;

Ανάλογα με την επαγγελματική σας ιδιότητα, την εμπειρία και τα ενδιαφέροντα σας μπορείτε να επιλέξετε κάποιο σεμινάριο μεμονωμένα ή να ακολουθήσετε το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα 2 επιπέδων της REVIDERM για ολιστική εκπαίδευση με εξειδίκευση σε όλους τους τύπους θεραπείας. Το πρώτο επίπεδο – Skin Expert περιλαμβάνει τα πρώτα 6 σεμινάρια ενώ με την ολοκλήρωση και των 10 σεμιναρίων λαμβάνετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης δευτέρου επιπέδου Skin Professional.

Πως προγραμματίζω την παρακολούθηση σεμιναρίων;

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε μικρά γκρουπ 1-4 ατόμων ανάλογα με το εκάστοτε πρόγραμμα. Με δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες σας.

SEMINARS    

Diagnostic SkinExpert

1 μέρα | Θεωρία        ACADEMY 200€ /WEBINAR 150€

Μια επαγγελματική ανάλυση δέρματος αποτελεί τη βάση για την επιτυχία της θεραπείας καθώς από αυτήν εξαρτάται η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου και των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσετε.  Το σεμινάριο Diagnostic SkinExpert ασχολείται με την αναγνώριση των δερματικών παθήσεων – τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητές τους – τα οποία αναλύονται και συζητούνται με σαφήνεια βάσει πραγματικών εικόνων. Το σεμινάριο παρουσιάζει τις στρατηγικές θεραπείας και τον συνδυασμό των δραστικών συστατικών για βέλτιστη φροντίδα. Παρακολουθόντας το σεμινάριο θα κατανοήσετε πλήρως της αξία της διάγνωσης του δέρματος στην ολιστική φροντίδα του πελάτη σας και θα είστε σε θέση να την πραγματοποιήσετε με ορθότητα.

Για ποιον? Το σεμινάριο  Diagnostic  Skin Expert είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση του επαγγελματία ομορφιάς στην διάγνωση και εκτίμηση τύπων και δυσλειτουργιών του δέρματος.

HydrationCare

1 μέρα | Θεωρία και πρακτική        ACADEMY 350€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας* /WEBINAR 260€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας*   

Το σεμινάριο Hydration Care ασχολείται με το βασικό ζήτημα της ενυδάτωσης του δέρματος. Πως πραγματοποιείται μια ολοκληρωμένη ενυδάτωση προσαρμοσμένη στην κατάσταση του δέρματος και ποια επίδραση έχει η διείσδυση των δραστικών συστατικών. Eπιπλέον θα διερευνήσουμε τα αίτια της αφυδάτωσης και ποιοι ενεργοί παράγοντες είναι ικανοί να τα καταστείλλουν. Τέλος θα διερευνήσουμε την εφαρμογή των θεραπειών ενυδάτωσης ως προετοιμασία για πιο επεμβατικές μεθόδους.

Για ποιον? Το σεμινάριο Hydration Care είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται να εξειδικευθούν στον τομέα των θεραπειών ενυδάτωσης αλλά και της  φροντίδας στο σπίτι.

MDA Technology

1 μέρα | θεωρία και πρακτική   ACADEMY 400€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας* / WEBINAR 350€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας*                                                                                                         

Η  REVIDERM αποτελεί τον κορυφαίο κατασκευαστή συσκευών μικροδερμοαπόξεσης διεθνώς, μια μέθοδο αναντικατάστατη στα σύγχρονα ιατρεία και κέντρα αισθητικής. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης θα αναλύσουμε όσα πρέπει να γνωρίζει σήμερα ένας επαγγελματίας ομορφιάς σχετικά με αυτήν την μη επεμβατική διαδικασία πρόληψης, αντιγήρανσης και θεραπείας δυσλειτουργιών. Θα δουλέψουμε με το REVIDERM SkinPeeler την κορυφαία συσκευή μικροδερμοαπόξεσης και θα εξασκηθούμε κάνοντας μια θεραπεία. Θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα της μεθόδου REVIDERM όπως η ήπια εφαρμογή χωρίς ερεθισμούς για θεραπείες χειμώνα-καλοκαίρι, το σφαιρικό σχήμα των μικροκρυστάλλων και η στρατηγική εφαρμογής για να επιτύχουμε την ¨γυμναστική¨ του δέρματος.

Πέρα από την θεωρία και τεχνική της μικροδερμοαπόξεσης θα εξετάσουμε τις ενδείξεις εφαρμογής, τα πρωτόκολλα θεραπείας, τις αντενδείξεις, την ασφάλεια και τους κανόνες υγιεινής. Επιπλέον θα εξετάσουμε πως διαφοροποιείται η μικροδερμοαπόξεση από συμβατικές μεθόδους καθαρισμού όπως ο ατμός ή πιο τραυματικές όπως η δερμοαπόξεση. Έτσι θα διαπιστώσετε την αξία της γνωριμίας σας με μια μέθοδο καθαρισμού τελευταίας τεχνολογίας, βασισμένη στην μοναδική φιλοσοφία REVIDERM και της ένταξης της στο portfolio θεραπειών σας.

Γιαποιον;  Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για την εισαγωγή του επαγγελματία στην μέθοδο της δερμοαπόξεσης. Ανεξάρτητα από το επαγγελματικό και εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο, το σεμινάριο της μεθόδου μικροδερμοαπόξεσης REVIDERM θα αποτελέσει βάση για τις θεραπείες αισθητικής του χώρου σας.

* Για να εξασφαλίσετε την ενεργό συμμετοχή στο πρακτικό μέρος, σας ζητάμε να μην κάνετε εντατική απολέπιση ή / και θεραπεία με οξέα φρούτων την εβδομάδα πριν από το σεμινάριο (7 ημέρες). Παρακαλώ σημειώστε, αν η πρακτική δεν πραγματοποιηθεί ενεργά, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας δώσουμε πιστοποιητικό. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην επιβεβαίωση του σεμιναρίου σας

Ultrasound Technology

1 μέρα | Θεωρία και πρακτική      ACADEMY 400€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας* /WEBINAR 300€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας*                                                                                                                

Οι θεραπείες αισθητικής με υπέρηχο είναι αναντικατάστατες σήμερα και αποτελούν ένα από τα κύρια εργαλεία στα χέρια του επαγγελματία. Η ποικιλία στην αγορά είναι μεγάλη, όπως και οι διαφορές ποιότητας. Επεκτείνετε τις γνώσεις σας για εφαρμογή εξειδικευμένων προϊόντων και μάθετε για τα βασικά στοιχεία του υπερήχου. Μάθετε ποιοι παράγοντες είναι κρίσιμοι για την επιτυχή θεραπεία και πως χρησιμοποιείται για την θεραπεία του δυσλειτουργιών όπως η ακμή και η ροδόχρους νόσος. Γνωρίζατε ότι ο υπέρηχος σε συνδυασμό με το κολλαγόνο αποτελούν μια από τις πιο αποτελεματικές θεραπείες αντιγήρανσης; Στο σεμινάριο θα ανακαλύψετε την δράση και αποτελεσματικότητα του υπέρηχου στην σύσφιξη και λείανση του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα.

Ο τρόπος δράσης, οι δυνατότητες εφαρμογής, οι ειδικές φόρμουλες και ο συνδυασμός με ενέσιμα δραστικά συστατικά και αισθητικές επεμβάσεις- αυτό και πολλά άλλα θα σας προσφέρουν την δυνατότητα να ξεκινήσετε άμεσα θεραπείες υπερήχου.

 

Για ποιον;Το σεμινάριο αναπτύχθηκε για μια εύκολη εισαγωγή στις αισθητικές θεραπείες υπερήχου. Ανεξάρτητα από το εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο, εξασφαλίζουμε τις βάσεις για την ασφαλή και επιτυχή χρήση υπερήχων.

* Για να μην υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει την ενεργό συμμετοχή στο πρακτικό μέρος, σας ζητάμε, τις δύο εβδομάδες πριν από το σεμινάριο, να μην υποβληθείτε σε θεραπεία microneedling. Παρακαλώ σημειώστε, αν η πρακτική δεν πραγματοποιηθεί ενεργά, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας δώσουμε πιστοποιητικό. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην επιβεβαίωση του σεμιναρίου σας

SkinPurity

2 μέρες| Θεωρία και Πρακτική          ACADEMY 400€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας* /WEBINAR 300€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας*   

Στο σεμινάριο SkinPurity θα μάθετε τα πάντα για τα σμηγματορροϊκά δέρματα, τον διαχωρισμό τους σε ξηρά (sicca) και λιπαρά (oleosa) αλλά και την ακμή. Θα μάθετε να κάνετε διάγνωση για τον συγκεκριμένο τύπο δέρματος και επιλογή της κατάλληλης θεραπείας.

Γνωρίστε τα διαφορετικά πεδία δράσης και τη βέλτιστη χρήση των ισχυρών προϊόντων REVIDERM care. Ενισχύστε τις γνώσεις σας για τα αίτια εμφάνισης της ακμής, τις διάφορες μορφές και τα χαρακτηριστικά τους. Ανακαλύψτε για τους παράγοντες ενεργοποίησης και ενίσχυσης των δυσλειτουργιών αυτών αλλά και πως να πραγματοποιήσετε την κατάλληλη θεραπεία για κάθε περίπτωση.

Για ποιον; Το σεμινάριο SkinPurity επικεντρώνεται στην παροχή των κατάλληλων γνώσεων ώστε να είστε σε θέση να κάνετε με επιτυχία την διάγνωση και την θεραπεία σμηγματορροϊκών δερμάτων ή περιστατικά ακμής.

Chemical Peel & Brightening

1 μέρα | Θεωρία και πρακτική       ACADEMY 400€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας* /WEBINAR 300€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας*   

Στο σεμινάριο αυτό, εστιάζουμε στο θέμα της χημικής απολέπισης του δέρματος και της υπερμελάχρωσης: γνωρίστε τον τρόπο δράσης των διαφόρων μεθόδων απολέπισης και τον βέλτιστο συνδυασμό τους. Απαντούμε στο ερώτημα τι επίδραση έχουν οξέα φρούτων στο δέρμα και πώς να εφαρμόσετε τα χημικά peeling ανάλογα με την κατάσταση του εκάστοτε δέρματoς. Θα εξετάσουμε το συστατικό PCA – πυρογλουταμικό όξυ, βασικό συστατικό των χημικών peelings της REVIDERM και την δράση ενυδάτωσης που παρέχει.  Αυτός είναι άλλωστε ο βασικός λόγος που το δέρμα δεν ξεφλουδίζει ούτε ερεθίζεται μετά τη θεραπεία νέας τεχνολογίας REVIDERM PCA.

Επιπλέον, θα μάθετε πώς να τελειοποιείτε τα αποτελέσματα των θεραπειών καμπίνας και ποιες οδηγίες ασφαλείας πρέπει να τηρούνται. Επιπλέον, θα διαπιστώσετε πως προκαλείται η υπερμελάχρωση και ποιες διεργασίες λαμβάνουν χώρα στο δέρμα.

Για ποιον? Το σεμινάριο Chemical Peel & Brightening θα σας προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες για την πραγματοποίηση θεραπειών με επιφανειοδραστικά χημικά peeling αλλά και τις δυνατότητες συνδυασμού με άλλα είδη θεραπειών.

* Για να διασφαλιστεί η ενεργός συμμετοχή στο πρακτικό μέρος, σας ζητάμε, τις δύο εβδομάδες πριν από το σεμινάριο, να μην πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε θεραπεία microneedling. Παρακαλώ σημειώστε, αν η πρακτική δεν πραγματοποιηθεί ενεργά, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας δώσουμε πιστοποιητικό. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην επιβεβαίωση του σεμιναρίου σας

Tele Angi – Ροδόχρους Νόσος 

1 μέρα | Θεωρία και πρακτική      ACADEMY 400€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας* /WEBINAR 300€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας*                                                                                

Η επιτυχής φροντίδα του δέρματος με αγγειακές δυσλειτουργίες και της ροδόχρου νόσου σε οποιοδήποτε στάδιο απαιτεί εξειδικευμένη γνώση. Θα μάθετε διαφορετικές μεθόδους θεραπείας για τη σταθεροποίηση του δέρματος αλλά και την κατάλληλη φροντίδα στο σπίτι . Η αναγνώριση των διαφόρων σταδίων και η επιλογή της βέλτιστης μεθόδου είναι μία από τις βασικές ικανότητες που θα αποκτήσετε. Καινοτόμα ενεργά συστατικά και προϊόντα για τη θεραπεία αυτού του τύπου δέρματος περιλαμβάνονται στο σεμινάριο όπως και το ειδικό μασάζ Dr. med. Søbye.

Για ποιον? Το σεμινάριο  Tele Angi  εστιάζει στην βελτίωση του δέρματος με αγγειακές δυσλειτουργίες και αποτελεί εξαιρετικά εξειδικευμένη γνώση. Θα αποκτήσετε την ικανότητα διάγνωσης και πραγματοποίησης θεραπειών για την ροδόχρου νόσο σε κάθε στάδιο.

Micro-Needling Technology

1 μέρα | Θεωρία και πρακτική                    ACADEMY 400€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας* /WEBINAR 350€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας*                                                                               

Ως κορυφαίος παραγωγός μηχανημάτων, η REVIDERM σας εισάγει στην μέθοδο και εφαρμογή του microneedling, το οποίο κατέχει την κορυφαία θέση στην πυραμίδα θεραπειών της. Θα μιλήσουμε για τα πλεονεκτήματα του microneedling σε σχέση με άλλες μεθόδους, το φαινόμενο του φακίρη και την διάγνωση ενδείξεων εφαρμογής. Επιπλέον θα αναλύσουμε την χρήση του microneedling σε συνδυασμό με PRP, επεμβατικές και μη μεθόδους. Πώς καταφέρνει το SkinNeedler να ξεπερνά μεθόδους laser και μεσοθεραπείας σε σχέση αποτελεσματικότητας – τραυματισμού;

Μάθετε τα πάντα σχετικά με τα επιστημονικά στοιχεία αυτής της τεχνολογίας, τον βέλτιστο τρόπο εργασίας και τι πρέπει να λαμβάνετε υπόψη στην καθημερινή εφαρμογή του micro-needling. Ανακαλύψτε ποιες δερματικές δυσλειτουργίες μπορείτε να αντιμετωπίσετε και ποιο είναι το πρωτόκολλο διαδικασιών και προϊόντων.

Στο πρακτικό μέρος θα εργαστείτε με το REVIDERM SkinNeedler με δυνατότητα εφαρμογής και σε άνω και κάτω βλέφαρο, χείλη και περιμετρικά της μύτης και των αυτιών. Αφού ολοκληρώσετε επιτυχημένα το σεμινάριο, θα λάβετε τη σφραγίδα ποιότητας Micro – Needling για τον χώρο σας.

Για ποιον? Το σεμινάριο αναπτύχθηκε για μια εύκολη εισαγωγή στη μέθοδο micro-needling. Ανεξάρτητα από το εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο, σας παρέχουμε τα απαραίτητα εφόδια ώστε να ξεκινήσετε την εφαρμογή θεραπειών microneedling.

* Για να διασφαλιστεί η ενεργός συμμετοχή στο πρακτικό μέρος, σας ζητάμε να μην κάνετε εντατική απολέπιση ή / και θεραπεία με οξέα φρούτων τις δύο εβδομάδες πριν από το σεμινάριο. Ο υπέρηχος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στην περιοχή θεραπείας για τις τρεις ημέρες πριν από το σεμινάριο. Παρακαλώ σημειώστε, αν η πρακτική δεν πραγματοποιηθεί ενεργά, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας δώσουμε πιστοποιητικό. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην επιβεβαίωση του σεμιναρίου σας.

Neuro Sensitive

1 μέρα | Θεωρία και πρακτική                            ACADEMY 400€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας* /WEBINAR 300€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας*                                                                        

Το ατοπικό έκζεμα ή ατοπική δερματίτιδα είναι μια συνήθης πάθηση του ξηρού δέρματος και μπορεί να επηρεάσει άτομα κάθε ηλικίας. Προκαλεί ενοχλητικά συμπτώματα και σε οξείες περιπτώσεις είναι απώδυνη. Η REVIDERM σχεδίασε μια σειρά προϊόντων και θεραπειών ειδικά για την δυσλειτουργία αυτή. Στο σεμινάριο αυτό θα διευρίνετε τις γνώσεις σας και θα εξειδικευτείτε στην φροντίδα του ατοπικού δέρματος. Επιπλέον θα ανακαλύψετε πως να παράγετε υποστηρικτική θεραπεία των εξάρσεων της πάθησης σε συνεργασία με δερματολόγους.

Για ποιον? Το σεμινάριο  Neuro Sensitive  εστιάζει στην βελτίωση του δέρματος με ατοπική δερματίτιδα και αποτελεί εξαιρετικά εξειδικευμένη γνώση. Θα αποκτήσετε την ικανότητα διάγνωσης και πραγματοποίησης θεραπειών για την συγκεκριμένη πάθηση.

 

Scar Softening 

1 μέρα | Θεωρία και πρακτική                       ACADEMY 400€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας* /WEBINAR 300€ + δώρο bundle προϊόντων καμπίνας*                                                                               

Oι ουλές αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή αισθητικά προβλήματα καθώς ταλαιπωρούν πολύ μεγάλο ποσοστό των ατόμων. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε στην αναγνώριση των τύπων ουλών, τους παράγοντες δημιουργίας και τους τρόπους βελτίωσης τους. Επιπλέον θα μιλήσουμε για τους τρόπους πρόληψης της δημιουργίας τους. Τέλος θα μάθετε την διαδικασία προετοιμασίας μιας ουλής της REVIDERM, 2 μήνες πριν την θεραπεία.

Για ποιον? Το σεμινάριο  Scar Softening  εστιάζει στην βελτίωση των ουλών του δέρματος και παρά την μεγάλη ζήτηση θεραπειών για ουλές αποτελεί εξαιρετικά εξειδικευμένη γνώση. Θα αποκτήσετε την ικανότητα διάγνωσης και πραγματοποίησης θεραπειών για διάφορους τύπους ουλών.

Εισηγήτρια:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από την Medical Beauty Trainer & Skin Expert της REVIDERM GREECE, Μαρία Ντιναπόγια.

 

Εγγραφή/Παρακολούθηση:

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο είτε online (webinar) είτε δια ζώσης στην Ακαδημία της REVIDERM GREECE στην Θεσσαλονίκη.

Το online σεμινάριο θα πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας Zoom στην οποία μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε είτε από υπολογιστή, είτε από το κινητό σας τηλέφωνο.

Σε κάθε περίπτωση θα πραγματοποιήσετε μια θεραπεία με την βοήθεια της Medical Beauty Trainer.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από την REVIDERM GREECE ACADEMY.

Το σεμινάριο είναι ιδιωτικό και προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες. Λόγω του μεγάλου όγκου των σεμιναρίων  ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος, κατοχυρώστε την θέση σας το συντομότερο!

Σημαντικές Πληροφορίες

*Το bundle προϊόντων καμπίνας περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα θεραπείας για να ξεκινήσετε άμεσα την εξάσκηση της εκάστοτε θεραπείας. Κάθε σεμινάριο/webinar συνοδεύεται από το αντίστοιχο bundle εκτός του σεμιναρίου Diagnostic SkinExpert.

  • Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στην REVIDERM GREECE ACADEMY στην Θεσσαλονίκη και online για όσους βρίσκονται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Σε κάθε σεμινάριο (εκτός του Diagnostic) πραγματοποιούμε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.
  • Για κάθε επόμενο σεμινάριο/webinar δικαιούστε 20% έκπτωση*
  • Για την ταυτόχρονη συμμετοχή 2 ατόμων το δεύτερο άτομο κερδίζει έκπτωση 50% (δεν δικαιούται το bundle προϊόντων καμπίνας)

*τα προϊόντα του bundle ισοψηφίζονται με κάθε προηγούμενο σεμινάριο (το Diagnostic SkinExpert εξαιρείται)

Medical Beauty Professional

Για να λάβετε μέρος επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 261 781 Δευτέρα-Παρασκευή 11.00-19.00 και Σάββατο 10.00-15.00.

REVIDERM GREECE

MEDICAL BEAUTY & ACADEMY

TSIMISKI 72, THESSALONIKI

2310 261 781

info@revidermgreece.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού