REVIDERM GREECE ACADEMY – Εξέλιξη μέσα από την Γνώση

 

H μέθοδος REVIDERM

Βιομιμητικά συστατικά, νευροκαλλυντικοί παράγοντες και ολιστική μέθοδος. Η μοναδική φιλοσοφία της REVIDERM  επωφελείται από τους μηχανισμούς του ίδιου του δέρματος και συνδέει μοναδικά την αισθητική με την ιατρική. Από την διάγνωση και την βασική φροντίδα του δέρματος έως την επίλυση δυσλειτουργιών, την αντιγήρανση και την προετοιμασία για επεμβατικές μεθόδους η REVIDERM ξεχωρίζει για την πολύπλευρη οπτική στο δέρμα και τις ανάγκες του.

Το concept μας αλλάζει συνεχώς και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα έτσι ώστε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας να παραμένουν up to date. Αποτελεί ένα σύστημα διαδικασιών και πρωτοκόλλων που συνδυάζονται ιδανικά για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

 

Η Ακαδημία της REVIDERM GREECE

Η ακαδημία μας αναπτύχθηκε με τα πρώτυπα της REVIDERM Academy, η οποία λειτουργεί εντατικά στο Dusseldorf της Γερμανίας. Ακολουθώντας την ολιστική της φιλοσοφία και τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους παρέχουμε ένα παγκόσμια εφαρμοσμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όσους επιθυμούν να ειδικευθούν στον τομέα της ιατρικής αισθητικής.

Συντονισμένοι με τις σύγχρονες εξελίξεις του τομέα διαμορφώνουμε και ανανεώνουμε το διδακτικό περιεχόμενο ώστε να παρέχουμε στους εκπαιδευόμενους τα απαραίτητα εφόδια για να είναι ικανοί να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα. Σε αυτό συνηγορούν οι συνεχείς εκπαιδεύσεις των Medical Beauty Trainers και Skin Experts στην Γερμανία. 

Η REVIDERM επενδύει στην εκπαίδευση και αποδεικνύει την αξία της θέτωντας την ως προυπόθεση για την χρήση των μηχανημάτων της και την πραγματοποίηση των θεραπειών της. Η μέθοδος και το περιεχόμενο διδασκαλίας προσαρμόζονται στο επαγγελματικό και εκπαιδευτικό υπόβαθρο των  ενδιαφερομένων με στόχο να ικανοποιήσουν στο έπακρο τις ανάγκες τους.

Φοιτητές: Η απαραίτητη εξειδίκευση για όσους φοιτητές προσαναλίζονται στον τομέα της ιατρικής αισθητικής. Εδώ πέραν των βασικών μεθόδων της αισθητικής θα εκπαιδευτείτε κατάλληλα για την ενδεχόμενη συνεργασία με έναν πλαστικό ή δερματολόγο. Σήμερα η ζήτηση αισθητικών με γνώσεις ιατρικής αισθητικής αυξάνεται συνεχώς με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ευκαιρίες για όσους διαθέτουν την σχετική εξειδίκευση.

Επαγγελματίες Αισθητικοί: Είτε εργάζεστε σε κέντρο αισθητικής/ιατρείο και αναζητάτε επιπλέον εξειδίκευση, είτε έχετε δική σας επιχείρηση ή ξεκινάτε τώρα μία τα σεμινάρια της ακαδημίας μας αποτελούν εξαιρετική ευκαιρία να αναβαθμίσετε τις ικανότητες σας. Θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με νέα δεδομένα, προϊόντα και θεραπείες τελευταίας τεχνολογίας και θα μάθετε πως να τα εντάξετε στον χώρο σας.  Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση της REVIDERM  διερύνει τους ορίζοντες σας στις τελευταίες εξελίξεις τους τομέα διεθνώς.

Γιατροί: Οι επαγγελματίες του κλάδου της ιατρικής αισθητικής μπορούν να επωφεληθούν από την θεωρητική και πρακτική εφαρμοφή των θεραπειών ώστε να ενισχύσουν τις υπηρεσίες του ιατρείου τους ή να επιμορφώσουν το προσωπικό τους. Η εξειδίκευση πάνω στο δέρμα και τις λειτουργίες του αποτελεί απαραίτητο προσόν για όσους εργάζονται σε αντίστοιχα ιατρεία. Επιπλέον τα μηχανήματα και τα προϊόντα REVIDERM ενισχύουν τις μη επεμβατικές θεραπείες του ιατρείου και συνδυάζονται ιδανικά με τις επεμβατικές για εφαρμογή πριν ή μετά.

 

 

 

Είδη σεμιναρίων

Σεμινάρια REVIDERM GREECE ACADEMY

Επιλέξτε ανάμεσα από τα ολοκληρωμένα σεμινάρια REVIDERM και εξειδικευθείτε στο θέμα που σας ενδιαφέρει. Σε τμήματα 1-4 ατόμων θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το θεωρητικό μέρος συζητώντας τυχόν απορίες με την Medical Beauty Trainer της ακαδημίας. Στην συνέχεια υπό την καθοδήγηση της θα προχωρήσετε στο πρακτικό μέρος πραγματοποιώντας, οι ίδιοι μια θεραπεία REVIDERM.

Webinars

Χάρη στην αυξημένη ζήτηση εκπαιδεύσεων εκτός Θεσσαλονίκης σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα online σεμιναρίων για όσους δεν μπορούν να επισκεφθούν την ακαδημία μας. Παρακολουθώντας ένα webinar εκπαιδεύεστε από τον υπολογιστή σας. Η Medical Beauty Trainer παραδίδει το θεωρητικό μέρος ενώ ταυτοχρονα μπορείτε να λύνετε απορίες. Το πρακτικό κομμάτι θα αναλυθεί θεωρητικά καθώς δεν είναι δυνατή η φυσική σας παρουσία. Βρείτε όλα μας τα σεμινάρια με μορφή webinars σε προνομιακή τιμή.

Εκπαίδευση συνεργατών

Σε περίπτωση αγοράς θεραπειών και μηχανημάτων REVIDERM οι συνεργάτες μας εκπαιδεύονται υποχρεωτικά στην χρήση τους. Ακολουθείται η ίδια διαδικασία θεωρίας και πράξης σε όσα μέλη της επιχείρησης θα πραγματοποιούν θεραπείες. Εφόσον η αγορά προηγηθεί, η εκπαίδευση είναι δωρεάν.

Βρείτε όλα τα σεμινάρια REVIDERM εδώ.

 

Medical Beauty Professional

Για να λάβετε μέρος επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 261 781 Δευτέρα-Παρασκευή 11.00-19.00 και Σάββατο 10.00-15.00.

 

 

REVIDERM GREECE

MEDICAL BEAUTY & ACADEMY

TSIMISKI 72, THESSALONIKI

2310 261 781

info@revidermgreece.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού