THE LIFT EFFECT – ΔΥΟ ΣΤΑΔΙΑ, ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 Με τον ερχομό του Νοεμβρίου έρχεται και η ώρα για ενισχυμένη φροντίδα του δέρματος μας. Ταυτόχρονα ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τις γιορτές ψάχνοντας τρόπους να λάμψουμε! Tα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια μετατόπιση του τρόπου με τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν τις θεραπείες ιατρικής αισθητικής: αναζητούν λύσεις που προσφέρουν φυσικές βελτιώσεις με ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης ή τρόπους αντιμετώπισης συγκεκριμένου προβληματικού τομέα χωρίς να απαιτείται μεγάλη επένδυση. Έτσι φέτος προτείνουμε μια ενισχυμένη θεραπεία, ανώτερη των μεθόδων fractional lasers και της συμβατικής μεσοθεραπείας σε σχέση αποτελεσματικότητας – τραυματισμού.

 

THE LIFT EFFECT

Καλωσορίζουμε την συνδυαστική θεραπεία THE LIFT EFFECT της REVIDERM – δύο θεραπείες σε μια συνεδρία για βέλτιστο αποτέλεσμα! Αποκτήστε πιο λείο, σφιγηλό και ομοιόμορφο δέρμα, ελαχιστοποιήστε τις ατέλειες και απογειώστε το πρόσωπο σας με φυσικό και σχεδόν ανώδυνο τρόπο. Ξεκινώντας με την μικροδερμοαπόξεση με το SkinPeeler καθαρίζουμε αποτελεσματικά και προετοιμάζουμε το δέρμα για το SkinNeedler, την μοναδική θεραπεία της REVIDERM, που διαφοροποιείται από κάθε άλλη μέθοδο microneedling. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε άρτια απολέπιση και ενεργοποίηση του μηχανισμού επούλωσης του δέρματος για άμεση αναγέννηση των κυττάρων. Αντικαταστήστε τις τραυματικές και επώδυνες μεθόδους αντιγήτανσης με την THE LIFT EFFECT για βέλτιστο αποτέλεσμα με ήπια εφαρμογή και δείτε το δέρμα σας όπως δεν το έχετε ξαναδεί: απαλό, λείο, ομοιόμορφο και σφριγηλό. Εάν πρόκειται να προχωρήσετε σε μια πιο επεμβατική αισθητική παρέμβαση, αποτελεί την καλύτερη προετοιμασία για μεγιστοποίηση του τελικού αποτελέσματος.

 

SkinPeeler Μικροδερμοαπόξεση

Η επαγγελματική δερμοαπόξεση είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική αναγέννηση του δέρματος. Μέσω της ήπιας απολέπισης των νεκρών κυττάρων, η αποτελεσματική θρέψη των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος είναι εγγυημένη.Η μικροδερμοαπόξεση της REVIDERM είναι η τελειότητα των peelings – είναι ελεγχόμενη και ήπια αλλά κυρίως αποτελεσματική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Επιτυγχάνει ανώδυνη εφαρμογή, χωρίς ερεθισμούς χάρη στην σφαιροποίηση των μικροκρυστάλλων. Παράλληλα απολεπίζει διεξοδικά τα νεκρά κύτταρα και αφαιρεί το περιττό σμήγμα και τους ρύπους από το δέρμα. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικασία με μηχανική υποστήριξη αλλά και χρήση ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την θεραπεία της μικροδερμοαπόξεσης.

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού: Μετά από την προετοιμασία του δέρματος με ειδικά ένζυμα, πραγματοποιείται ήπια απόξεση της ανώτερης κερατοειδούς στοιβάδας του δέρματος και προωθείται η αναγέννηση. Αμέσως μετά υψηλές δόσεις ενεργών παραγόντων όπως το OPC και η βιταμίνη C παρέχουν εντατική προστασία ενάντια στην γήρανση του δέρματος. Ο καθαρισμός με την μέθοδο της REVIDERM αποτελεί ιδανική προετοιμασία καθώς η εφαρμογή του σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα προϊόντα καμπίνας, ενυδατώνει έντονα το δέρμα περιορίζοντας την ταλαιπωρία του από τις πιο επεμβατικές θεραπείες. 

 

SkinNeedler Microneedling

Ξεκινώντας από το Hollywood και πασίγνωστες celebrities που το πραγματοποιούν  με ευλαβική συνέπεια, το microneedling έγινε η πιο δημοφιλής μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης μέσω της φυσικής και συνολικής βελτίωσης της ποιότητας του δέρματος. Το δέρμα παράγει νέα κύτταρα μέσω της διέγερσης της διαδικασίας της επούλωσης. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας ενώ παράλληλα αυξάνουμε το πάχος της και βελτιστοποιούμε την λειτουργία του δέρματος έως και το χόριο. Παράλληλα το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται και το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό.

 

Μόνο οι microfine βελόνες σε σειρά της κεφαλής του SkinNeedler επιτυγχάνουν αυτόνομη και ομοιόμορφη διείσδυση των βελόνων και πραγματικό βάθος διάτρησης. Το δέρμα δεν τραυματίζεται παραπάνω από το απαραίτητο για την διέγερση της επούλωσης και τα κανάλια που δημιουργούνται είναι εντελώς αόρατα στην ματιά (δεν υπάρχει η όψη γαζώματος στο δέρμα).  Έτσι πρακτικά ρυθμίζει την λειτουργία του δέρματος με αποτέλεσμα να το βελτιώνει μακροπρόθεσμα. Το SkinNeedler δρα εξαιρετικά αποτελεσματικά για την θεραπεία αλλά και την πρόληψη των ατροφικών ουλών, η όψη τους βελτιώνεται και το βάθος τους ελαχιστοποιείται.

Οι αντιγηραντικές ιδιότητες της θεραπείας εξασφαλίζουν την ορατή μείωση των ρυτίδων αλλά και την επιτυχή πρόληψη εμφάνισης νέων. Επιπλέον αντιμετωπίζει την χαλάρωση του δέρματος και κατά συνέπεια βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του SkinNeedler είναι ότι ενδυναμώνει την ικανότητα του δέρματος να απορροφά τα ενεργά, αντιγηραντικά συστατικά τα οποία μπορούν να διεισδύουν βαθιά μέσα στους ιστούς.

 

Για ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται η θεραπεία;

Όλες οι περιπτώσεις θαμπού και κουρασμένου δέρματος

-Μειωμένη ελαστικότητα

-Ορατές ρυτίδες

-Λεπτές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα

-Υπερκεράτωση

-Υπερμεγέθεις πόροι

-Λιπαρότητα

-Χαλάρωση λαιμού και περιγράμματος προσώπου 

 

! ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν από κάθε θεραπεία REVIDERM πραγματοποιείται συμβουλευτική και διάγνωση δέρματος με διάρκεια 30′. Έτσι εξασφαλίζουμε ασφαλή διαδικασία θεραπείας και άρτιο αποτέλεσμα!

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, επενδύστε στο δέρμα σας.

 

Είναι επώδυνη η θεραπεία; 

Οι θεραπεία ΤHE LIFT EFFECT είναι σχεδόν ανώδυνη και διαρκεί περίπου 120 λεπτά ανά συνερδρία.

 

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Το αποτέλεσμα είναι ορατό με μια κιόλας συνεδρία. Χρειάζονται περίπουμε μια με δύο βδομάδες ώστε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα καθώς το δέρμα περνά από την φάση της επούλωσης στην φάση της αναγέννησης στο διάστημα αυτό.  Για βέλτιστα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα προτείνουμε 4-6 συνεδρίες με απόσταση 15 ημερών. Οι ετήσιες επαναλήψεις 1-2 συνεδριών διατηρούν ιδανικά το αποτέλεσμα.

 

Προφυλάξεις και αντενδείξεις

Μπορείτε να επιστρέψετε πρακτικά στις δραστηριότητες σας απευθείας μετά την θεραπεία. Το δέρμα μπορεί να παρουσιάζει μια ελαφριά ερυθρότητα συνήθως από 3 έως και 24 ώρες μετά την εφαρμογή. Επιπλέον είναι πιθανό να έχετε μια ήπια αίσθηση τραβήγματος για τις πρώτες μέρες. Αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό καθώς τραυματίζουμε ήπια το δέρμα ώστε να ενεργοποιήσουμε την διαδικασία επούλωσης.

Όπως με όλες τις θεραπείες που έχουν έντονα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να παίρνουμε κάποια μέτρα προφύλαξης σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες προστασίας.

Πριν από κάθε θεραπεία πραγματοποιούμε συμβουλευτική κατά την οποία κάνουμε διάγνωση δέρματος και λαμβάνουμε ιστορικό. Θα ενημερωθείτε αναλυτικά πριν και μετά την θεραπεία για τις σχετικές προφυλάξεις.

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Δευτ-Παρ. 11.00-19.00 & Σαβ. 10.00-15.00.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού