Η REVIDERM παρουσιάζει το NoBeautyTrend παγκοσμίως

“Γυάλινο δέρμα” – Αποκτήστε ένα φυσικά αψεγάδιαστο δέρμα!

 

Αν έπρεπε να αναφέρουμε μια τάση ομορφιάς της Κορέας που έχει καταλάβει τον τομέα της φροντίδας του δέρματος, το “γυάλινο” δέρμα είναι σίγουρα στην κορυφή. Και έχει νόημα, όλοι αγαπούν το καθαρό και υγιές δέρμα!

 

 

Το γυάλινο δέρμα είναι ένας όρος για εξαιρετικά λείο, ομοιόμορφο και στιλπνό δέρμα που είναι τόσο άψογο που έχει την εμφάνιση κρυστάλλινου γυαλιού. Ουσιαστικά στοχεύουμε σε ένα έντονα ενυδατωμένο δέρμα, μια σχεδόν διαφανή επιδερμίδα χωρίς πόρους και μια πολύ νεανική, φυσική λάμψη.

 

Πως μπορώ να αποκτήσω “γυάλινο” δέρμα;

Φυσικά, όπως και με τις περισσότερες τάσεις ομορφιάς , δεν μπορεί να επιτευχθεί με λίγα βήματα. Η επίτευξη του “γυάλινου” δέρματος είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας. Ο κατάλληλος συνδυασμός προϊόντων φροντίδας και επαγγελματικών θεραπειών θα βελτιστοποιήσει την υγεία και εμφάνιση του δέρματος σας.

 

 

Η μέθοδος της REVIDERM

Η REVIDERM παρότι γερμανική, για περισσότερα από 30 χρόνια εφαρμόζει την μέθοδο της με τον ίδιο ακριβώς στόχο – την επίτευξη ενός υγιούς δέρματος με άρτια όψη και υφή. Η ολιστική φιλοσοφία REVIDERM παρέχει μια ολοκληρωμένη πρόταση φροντίδας καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του δέρματος.

 

Καθαρισμός: Η επαγγελματική δερμοαπόξεση είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική αναγέννηση του δέρματος. Μέσω της ήπιας απολέπισης των νεκρών κυττάρων, η αποτελεσματική θρέψη των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος είναι εγγυημένη.

 

Ταυτόχρονια καίριας σημασίας είναι και ο καθαρισμός στο σπίτι με ειδικά επιλεγμένα συστατικά και υφές για το δέρμα σας. Ο συχνός τακτικός με λάθος προϊόντα μπορεί να έχει και τα αντίθετα, από το επιθυμητό, αποτελέσματα. Για παράδειγμα η χρήση ισχυρών συστατικών ή σαπουνιών σε ένα ήδη αφυδατωμένο δέρμα μπορεί να επιδεινώσει την ξηρότητα. Το ίδιο ισχύει και με την χρήση ήπιων γαλακτωμάτων σε ένα έντονα λιπαρό δέρμα.

 

Απολέπιση: Η απολέπιση 2 επιπέδων της REVIDERM αποτελεί βέλτιστη επιλογή για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, της περιττής λιπαρότητας και των ρύπων από το δέρμα. Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από τα ενζυμικά peeling νέας γενιάς τα οποία πραγματοποιούν βαθύ καθαρισμό του δέρματος και βελτιώνουν την διείσδυση ενεργών παραγόντων.

 

Στο επόμενο επίπεδο βρίσκουμε τoεπιφανειακό χημικό peelingτης REVIDERM. To νέας γενιάς PCAPeeling, εγγυάται μια θεραπεία χωρίς δυσάρεστες παρενέργειες όπως ερυθρότητα και ξεφλούδισμα. Η καινοτόμα σύνθεση του αποτελείται από έναν συνδυασμό οξέων φρούτων (AHAs) τα οποία απελευθερώνουν το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα και το φωτίζουν.

 

Ενυδάτωση: Πέραν της καθημερινής ενυδατικής φροντίδας με την αντίστοιχη κρέμα και serum, η επαγγελματική βαθιά ενυδάτωση είναι άκρως απαραίτητη για την υγεία αλλά και την εμφάνση του δέρματος. Οι θεραπείες με κολλαγόνο και οι ειδικά επιλεγμένους ισχυρούς παράγοντες όπως η Φιλαγρίνη, το ενεργό σύμπλεγμα DMS, το υαλουρονικό οξύ κ.α βοηθούν το δέρμα να διατηρεί μακροπρόθεσμα την υγρασία που τόσο έχει ανάγκη. Ο συνδυασμός των συστατικών αυτόν με υπέρηχο ή δερμοαπόξεση απογειώνουν τα αποτελέσματα.

 

Αποτοξίνωση: Βασική προϋπόθεση της καλής λειτουργίας του δέρματος είναι η αποβολή των τοξινών. Ενεργοί παράγοντες όπως η Πυκνογενόλη και η βιομάζα άλγης, εξευγενισμένη με πρωτεΐνες μεταξιού αποτοξινώνουν σε βάθος το δέρμα. Ο υπέρηχος δρώντας στα κατώτερα στρώματα του δέρματος ενισχύει την αποβολή τοξινών και παράλληλα ενεργοποιεί την λεμφική ροή.

 

Μικροκυκλοφορία: To δέρμα γίνεται πιο ομοιόμορφο και φωτεινό χάρη στην διέγερση της μικροκυκλοφορίας. Το Εκουιζέτο και η κανέλλα, μεταξύ άλλων, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και του μεταβολισμού του δέρματος. Το αποτέλεσμα ενισχύουν η μικροδερμοαπόξεση και ο υπέρηχος.

 

Αναγέννηση – Σύσφιξη: Βασική προϋπόθεση για την όψη του “γυάλινου” δέρματος είναι το δέρμα να είναι λείο και σφριγηλό. Επομένως χρειάζεται να εστιάσουμε στην αναγέννηση των κυττάρων για να επιτύχουμε νεανικό και υγιές δέρμα. Η πιο ισχυρή μέθοδος αναγέννησης είναι η μέθοδος microneedling η οποία τελειοποιήθηκε με το REVIDERM SkinNeedler. Το δέρμα παράγει νέα κύτταρα μέσω της διέγερσης της διαδικασίας της επούλωσης. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας ενώ παράλληλα αυξάνουμε το πάχος της και βελτιστοποιούμε την λειτουργία του δέρματος έως και το χόριο. Το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται και το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό.

 

Παράλληλα δουλεύουμε με ενεργούς παράγοντες όπως το παλμιτοϋλό τριπεπτίδιο 5 & 8, το Matribuild©*, βιομιμητικά αμινοξέα και Argireline©* για να ενισχύσουμε τις φυσικές διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος.

 

Η επιλογή προϊόντων και θεραπειών γίνεται από τους SkinExperts της REVIDERM ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του δέρματος σας.

*συστατικά-πατέντες της REVIDERM

 

Σε ποιούς τύπους δέρματος μπορεί να επιτευχθεί;

Δέρματα με δυσλειτουργίες: Στα δέρματα αυτά πρωταρχικός μας στόχος είναι η επίλυση των δυσλειτουργιών ώστε να εξισορροπήσουμε και να εξυγειάνουμε το δέρμα. Στη συνέχεια μπορούμε να προχωρήσουμε στην ενισχυμένη ενυδάτωση, λείανση και σύσφιξη του δέρματος (αναλογικά με την ηλικία).

 

Κανονικό δέρμα: Το δέρμα αυτό αποτελεί την ιδανική αφετηρία για την επίτευξη του “γυάλινου δέρματος” καθώς όντας υγιές και ομοιόμορφο μπορεί ταχύτερα να αποκτήσει την επιθυμητή όψη και υφή. Η πεποίθηση ότι τα άτομα με κανονικό δέρμα δεν χρειάζονται προϊόντα φροντίδας και επαγγελματικές θεραπείες αποτελεί μύθο. Είναι πολύ σημαντικό, ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος σας, να μην παραμελείτε την φροντίδα του καθώς όλα τα δέρματα έχουν την ανάγκη ενυδάτωσης και θρέψης.

 

! ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν από κάθε θεραπεία REVIDERM πραγματοποιείται συμβουλευτική και διάγνωση δέρματος με διάρκεια 30′. Έτσι εξασφαλίζουμε ασφαλή διαδικασία θεραπείας και άρτιο αποτέλεσμα!

 

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, επενδύστε στο δέρμα σας.

 

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Ο καθορισμός της συχνότητας και του είδους θεραπειών πραγματοποιείται κατά την διάρκεια της συμβουλευτικής διαδικασίας και της διάγνωσης από τους REVIDERMSkinExperts. Κάθε δέρμα εκτιμάται με βάση τις ανάγκες του και στην συνέχεια παράγεται το αντίστοιχο πλάνο και χρονοδιάγραμα θεραπειών.

 

Σε περιπτώσεις προβληματικού δέρματος προτεραιότητα έχει η επίλυση των δυσλειτουργιών. Τα κανονικά δέρματα πλεονεκτούν καθώς έχουμε ένα υγιές δέρμα ως βάση. Παρόλα αυτά είναι βασικό σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως όλα τα δέρματα ακόμη και αυτά που δεν έχουν ατέλειες έχουν ανάγκη από καθημερινή περιποίηση και επαγγελματική φροντίδα (σε εναλλασσόμενη συχνότητα ανάλογα με το δέρμα).

 

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Οι SkinExperts της REVIDERM προτείνουν για όσους στοχεύουν το απόλυτα αψεγάδιαστο δέρμα: σε οποιοδήποτε στάδιο και εάν βρίσκεται το δέρμα σας, εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε αψεγάδιαστο δέρμα με “γυάλινη” όψη το κλειδί της επιτυχίας είναι ο εξής κανόνας:

 

βασικές θεραπείες + ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για το σπίτι + θεραπείες συντήρησης

Το τέλειο δέρμα απαιτεί και την κατάλληλη φροντίδα για να επιτευχθεί και να διατηρηθεί σε αυτήν την κατάσταση. Το προσεκτικά σχεδιασμένο και εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών παράλληλα με μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης για το σπίτι εγγυώνται το τέλειο αποτέλεσμα.

 

 Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 261 781 Δευτ-Παρ. 11.00-19.00 & Σαβ. 10.00-15.00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού