MICRONEEDLING – Η ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

Η πιο εξελιγμένη μορφή μεσοθεραπείας – το REVIDERM Microneedling μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα της θεραπείας χάρη στο Healthy Aging Concept. Χάρη στην διέργερση των λειτουργιών του ίδιου του δέρματος επιτυχγάνουμε όμορφο και υγιές δέρμα σε κάθε ηλικία. Παράλληλα παρέχουμε στο δέρμα απαραίτητα θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά σε συνδυασμό με βιομιμητικούς ενεργούς παράγοντες και εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας για το σπίτι. Ποια είναι όμως η διαφορά του REVIDERM Microneedling σε σχέση με δημοφιλείς θεραπείες όπως το Fractional Laser, η κλασική Μεσοθεραπεία και το PRP;

 

Microneedling και άλλες θεραπείες

Το REVIDERM Microneedling ταυτίζεται με την μεσοθεραπεία ως η πιο σύγχρονη και εξελιγμένη μορφή της. Παρόλα αυτά πολλές φορές συγκρίνεται με άλλες θεραπείες ως προς την διαδικασία και την αποτελεσματικότητα.

Fractional Laser 

Μια από αυτές είναι το Fractional Laser, μια μεν αποτελεσματική μέθοδος αλλά ιδιαίτερα μονοδιάστατη και τραυματική για το δέρμα. Συγκριτικά το microneedling είναι ελάχιστα τραυματικό, μπορεί να πραγματοποιηθεί με μεγαλύτερη συχνότητα και αποτελεί ολοκληρωμένη θεραπεία καθώς συμπεριλαμβάνει την παροχή εξειδικευμένων συστατικών στο δέρμα ειδικά σχεδιασμένων για την διαδικασία του needling. Το fractional όντας περισσότερο επεμβατικό ενδείκνυται για πολύ απαιτητικές ουλές και συνδυάζεται ιδανικά με το microneedling για την αντιμετώπιση τους. Στην περίπτωση της αντιγήρανσης ο τόσο έντονος τραυματισμός δεν είναι απαραίτητος. 

Με το REVIDERM SkinNeedler το δέρμα δεν τραυματίζεται παραπάνω από το απαραίτητο για την διέγερση της επούλωσης και τα κανάλια που δημιουργούνται είναι εντελώς αόρατα στην ματιά (δεν υπάρχει η όψη γαζώματος στο δέρμα).  Έτσι πρακτικά ρυθμίζει την λειτουργία του δέρματος με αποτέλεσμα να το βελτιώνει μακροπρόθεσμα. 

 

Μεσοθεραπεία 

Η κλασική μεσοθεραπεία πραγματοποιείται με μεμονωμένες ενέσεις σε σημεία του προσώπου είτε με την χρήση roller ή pen. Αυτό εμποδίζει την εφαρμογή σε όλα τα σημεία του προσώπου και ειδικά στα δύσβατα σημεία. Επιπλέον η διέγερση της επούλωσης είναι ιδιαίτερα περιορισμένη καθώς οι διατρήσεις είναι σαφώς λιγότερες με σοβαρό αντίκτυπο και στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας. 

Μόνο οι microfine βελόνες σε σειρά της κεφαλής του SkinNeedler επιτυγχάνουν αυτόνομη και ομοιόμορφη διείσδυση των βελόνων και πραγματικό βάθος διάτρησης. Οι βελόνες έχουν ειδικά επιλεγεί 9 στον αριθμό για μέγιστα αποτελέσματα και πραγματοποιούν 1080 διατρήσεις ανά δευτερόλεπτο. Όσες περισσότερες οι διατρήσεις, τόσα περισσότερα κύτταρα αναγεννόνται, έτσι επιτυγχάνουμε την δημιουργία νέων και υγιών κυττάρων.  Το SkinNeedler δρα εξαιρετικά αποτελεσματικά για την θεραπεία αλλά και την πρόληψη των ατροφικών ουλών, η όψη τους βελτιώνεται και το βάθος τους ελαχιστοποιείται.

 

PRP

Άλλη μια δημοφιλής θεραπεία είναι το PRP το οποίο χρησιμοποιεί τα αυτόλογα συστατικά του πλάσματος και αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων από το αίμα του ασθενούς. Το REVIDERM Skinneedler αποτελεί την ιδανική μέθοδο διείσδυσης των συστατικών αυτών στο δέρμα και ήδη έχει αντικαταστήσει τις παλαιότερες τεχνολογίες των rollers και pens στα ιατρεία των συνεργαζόμενων με την REVIDERM δερματολόγων και πλαστικών. Οι τεχνολογίες των τελευταίων εκτός της παλαιότητας και της περιορισμένης αποτελεσματικότητας είναι επίσης πιο τραυματικές και παρουσιάζουν το φαινόμενο του φακίρη – λόγω του στρόγγυλου σχήματος της κεφαλής η διείσδυση των βελόνων δεν είναι ομοιόμορφη και κατά συνέπεια να υπάρχει διαφορά στο βάθος διάτρησης από περιοχή σε περιοχή του προσώπου κατά την εφαρμογή.

 

SkinNeedler Microneedling 

H ταχύτητα διάτρησης σε συνδυασμό με τον ειδικό σχεδιασμό της κεφαλής καθιστά το REVIDERM SkinNeedler ως την κορυφαία συσκευή microneedling με βέλτιστα αποτελέσματα. Το δέρμα παράγει νέα κύτταρα μέσω της διέγερσης της διαδικασίας της επούλωσης. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας ενώ παράλληλα αυξάνουμε το πάχος της και βελτιστοποιούμε την λειτουργία του δέρματος έως και το χόριο. Παράλληλα το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται και το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό.

Βασικό πλεονέκτημα του REVIDERM Skineedler είναι και η προσβασιμότητα του και η δυνατότητας θεραπείας σε δυσπρόσιτες περιοχές του προσώπου όπως τα βλέφαρα (άνω και κάτω), τα χείλη και η περιοχές γύρω από την μύτη.

Οι αντιγηραντικές ιδιότητες της θεραπείας εξασφαλίζουν την ορατή μείωση των ρυτίδων αλλά και την επιτυχή πρόληψη εμφάνισης νέων. Επιπλέον αντιμετωπίζει την χαλάρωση του δέρματος και κατά συνέπεια βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του SkinNeedler είναι ότι ενδυναμώνει την ικανότητα του δέρματος να απορροφά τα ενεργά, αντιγηραντικά συστατικά τα οποία μπορούν να διεισδύουν βαθιά μέσα στους ιστούς.

Για να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα της θεραπείας παρέχουμε στην πρώτη συνεδρία microneedling το REVIDERM Needling KitΤο Post Needling Kit περιέχει τρια ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα τα οποία χρησιμοποιεί ο ασθενής για 3 μέρες ως μεταθεραπεία σε κάθε συνεδρία microneedling. Η χρήση του αποτελέι την ιδανική μεταθέραπεία μετά από την εφαρμογή microneedling καθώς επιταχύνει την επούλωση, ενισχύει την αναγέννηση και μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα.

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 261 781 Δευτ-Παρ. 11.00-19.00 & Σαβ. 10.00-15.00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού