Kαλωσορίζουμε το νέο online σεμινάριο ιατρικής αισθητικής της REVIDERM GREECE ACADEMY με θέμα τo microneedling και την μέθοδο REVIDERM ως εξελιγμένη μορφή μεσοθεραπείας. Η αγαπημένη θεραπεία του Hollywood, τo Microneedling  υπήρξε το μυστικό όπλο των μεθόδων αντιγήρανσης  για την θεραπεία δερματικών προβλημάτων για τουλάχιστον 10 χρόνια. Πλέον, η προηγμένης τεχνολογίας συσκευή REVIDERM SkinNeedler σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες φόρμουλες microneedling βελτιστοποιούν την τεχνική και το αποτέλεσμα της θεραπείας. Οι 9 βελόνες στην σειρά της κεφαλής του REVIDERM SkinNeedler το διαχωρίζουν τεχνολογικά από παλαιότερες μεθόδους microneedling όπως το pen και το roller καθώς δεν έχει το “φαινόμενο του φακίρη” – πίεση του δέρματος χωρίς ομοιόμορφη διείσδυση και επομένως περιορισμένο αποτέλεσμα. Έτσι έχουμε μια θεραπεία με βέλτιστα αποτελέσματα που εφαρμόζεται από χιλιάδες γιατρούς και αισθητικούς ανά τον κόσμο.

Γιατί να το παρακολουθήσω;
Το microneedling βασίζεται στις φυσικές λειτουργίες προστασίας του δέρματος: Η μέθοδος χρησιμοποιεί την λειτουργία της άμεσης αναγέννησης των ιστών σε περίπτωση μικροτραυματισμού. Είτε είστε γιατρός είτε αισθητικός η προσθήκη του microneedling στις υπηρεσίες σας σας προσφέρει ένα ισχυρό πλεονέκτημα παρέχοντας την θεραπεία είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά με άλλες θεραπείες/επεμβάσεις. Το σεμινάριο Microneedling επικεντρώνεται στην παροχή των κατάλληλων γνώσεων ώστε να είστε σε θέση να εμπλουτίσετε τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες του ιατρείου σας με εξειδικευμένες θεραπείες για την αντιγήρανση/σύσφιξη του δέρματος και για την βελτίωση ουλών και ραγάδων σε πρόσωπο και σώμα. Ο ειδικός σχεδιασμός της συσκευής SKinNeedler της REVIDERM σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες φόρμουλες σας δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε θεραπείες microneedling σε ευαίσθητα έως και δέρματα με ροδόχρου νόσο.

Γνωρίστε τα διαφορετικά πεδία δράσης και τη βέλτιστη χρήση των ισχυρών προϊόντων REVIDERM skincare. Ενισχύστε τις γνώσεις σας για τα αίτια εμφάνισης της ακμής, τις διάφορες μορφές και τα χαρακτηριστικά τους. Ανακαλύψτε την συμβολή του στην διαδικασία αναγέννησης του δέρματος, της επούλωσης ουλών αλλά και την μέθοδο διαμόρφωσης της θεραπείας microneedling για κάθε περίπτωση.

Το σεμινάριο έχει ιδανικά προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνεται στην μορφή του webinar, δεν ταυτίζεται με την εκπαίδευση της REVIDERM GREECE ACADEMY η οποία είναι πιο διεξοδική και εξειδικευμένη. Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται μετά από την αγορά μηχανημάτων REVIDERM στους χρήστες αυτών.

Περιεχόμενο:

Ως κορυφαίος παραγωγός μηχανημάτων, η REVIDERM σας εισάγει στην μέθοδο και εφαρμογή του microneedling, το οποίο κατέχει την κορυφαία θέση στην πυραμίδα θεραπειών της. Θα μιλήσουμε για τα πλεονεκτήματα του microneedling σε σχέση με άλλες μεθόδους, το φαινόμενο του φακίρη και την διάγνωση ενδείξεων εφαρμογής. Επιπλέον θα αναλύσουμε την χρήση του microneedling σε συνδυασμό με PRP, επεμβατικές και μη μεθόδους. Πώς καταφέρνει το SkinNeedler να ξεπερνά μεθόδους laser και μεσοθεραπείας σε σχέση αποτελεσματικότητας – τραυματισμού;

Μάθετε τα πάντα σχετικά με τα επιστημονικά στοιχεία αυτής της τεχνολογίας, τον βέλτιστο τρόπο εργασίας και τι πρέπει να λαμβάνετε υπόψη στην καθημερινή εφαρμογή του micro-needling. Ανακαλύψτε ποιες δερματικές δυσλειτουργίες μπορείτε να αντιμετωπίσετε και ποιο είναι το πρωτόκολλο διαδικασιών και προϊόντων.

Στο webinar θα μιλήσουμε για:

  • Την ιστορία και την εξέλιξη του microneedling
  • Πως διεγείρεται η κυτταρική αναγέννηση και ποια είναι η διαδικασία
  • Φαινόμενο του φακίρη – πως επηρεάζει τα αποτελέσματα του microneedling
  • Διαφορές ανάμεσα στις μεθόδους microneedling
  • Πρωτόκολλο θεραπειών
  • Εξειδικευμένα συστατικά και παράγοντες για την αντιμετώπιση της ακμής
  • Μεταθεραπεία 
  • Προώθηση θεραπειών
  • Ένταξη θεραπειών ακμής στο ιατρείο/κέντρο αισθητικής

Σε ποιους απευθύνεται:
Οι επαγγελματίες του κλάδου της ιατρικής αισθητικής μπορούν να επωφεληθούν από την θεωρητική και πρακτική εφαρμογή των θεραπειών ώστε να ενισχύσουν τις υπηρεσίες του ιατρείου τους ή να επιμορφώσουν το προσωπικό τους. Η εξειδίκευση πάνω στο δέρμα και τις λειτουργίες του αποτελεί απαραίτητο προσόν για όσους εργάζονται σε αντίστοιχα ιατρεία. Επιπλέον τα μηχανήματα και τα προϊόντα REVIDERM ενισχύουν τις μη επεμβατικές θεραπείες του ιατρείου και συνδυάζονται ιδανικά με τις επεμβατικές για εφαρμογή πριν ή μετά. Το σεμινάριο αναπτύχθηκε για μια εύκολη εισαγωγή στη μέθοδο micro-needling. Ανεξάρτητα από το εκπαιδευτικό σας υπόβαθρο, σας παρέχουμε τα απαραίτητα εφόδια ώστε να ξεκινήσετε την εφαρμογή θεραπειών microneedling.

Ημερομηνία Διεξαγωγής:
Το Microneedling Webinar αποτελείται από 2 μέρη: θεωρία και πρακτική (παρουσίαση εφαρμογής θεραπειών). Το webinar θα πραγματοποιηθεί στις 22/9 11.00-17.00 μ.μ (θεωρητικό και πρακτικό μέρος). Επιπλέον λαμβάνετε βεβαίωση συμμετοχής από την REVIDERM GREECE Academy.

Εισηγήτρια: 
Το webinar θα διεξαχθεί από την Medical Beauty Trainer & Skin Expert της REVIDERM GREECE, Μαρία Ντιναπόγια.

Εγγραφή:
Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom στην οποία μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε είτε από υπολογιστή, είτε από το κινητό σας τηλέφωνο. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από την REVIDERM GREECE ACADEMY. Για την βέλτιστη διεξαγωγή του webinar ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος, κατοχυρώστε την θέση σας το συντομότερο! 

Κόστος:
Tιμή 140€ (αρχική τιμή 250€). Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Έχετε την δυνατότητα ακύρωσης της εγγραφής σας έως τις 18/9.

TIP: Σημειώστε τυχόν ερωτήσεις από πριν ή κατά τη διάρκεια του webinar καθώς θα ακολουθήσει συζήτηση μετά το πέρας του. 

Για περισσότερες πληροφορίες βρισκόμαστε στην διάθεση σας στο 2310 261 781 καθημερινά 11.00-19.00.

REVIDERM GREECE
& ACADEMY
TSIMISKI 72, THESSALONIKI
info@revidermgreece.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Μενού